Hogyan fejlődik tovább a VALORANT? Mikor lesz új ügynök? - A Riot Games válaszol

Hogyan fejlődik tovább a VALORANT? Mikor lesz új ügynök? - A Riot Games válaszol

A VALORANT vezető producere, Riot Supercakes számolt be arról, hogy milyen módon fejlesztik tovább a játékot.

Lassan egy teljes hónap eltelik már azóta, hogy a VALORANT megjelent, azóta pedig a világon bárki szabadon kipróbálhatja. Viszont most már azt az időszakot éljük, amikor a játékosokban jogosan merülhet fel a kérdés, hogyan tovább? Milyen tartalmakra, frissítési rendszerre számíthatnak a Riot Games-től?

Nem kell tovább ezen gondolkozni, ugyanis a VALORANT vezető producere, Riot Supercakes egy videóban foglalta össze, hogy mit hoz majd a jövő!

Számos quality of life frissítéssel készülnek még: korai feladás (már megérkezett), meccs remake, nagyobb védelem a streamereknek, illetve UX frissítések a visszajelzések alapján. Ami az Episode-okat illeti, egy Episode félévig tart, egy Act pedig két hónapig, így egy Episode-ban három Act lesz. A legnagyobb frissítések, újítások, módosítások mindig az Actok, Episode-ok elején fognak érkezni. Ez lehet egy új ügynök, egy új pálya, vagy valamilyen teljesen új rendszer bevezetése. Karakterek tekintetében nem akarnak egyébként elszállni, jelenleg egy évre 6 ügynök bevezetését tervezik. Ennél a résznél a Riot szivárogtatott is egy picit, megmutatták a következő ügynök körvonalait, aki nem teljesen ismeretlen már.

Elsősorban a jellegzetes hajformája miatt könnyen elképzelhető, hogy a korai leakekben korai artokkal már láthatóvá vált, eddigi információk alapján Necro nevet viselő ügynök várhatja majd a játékosokat az Act II elején.

Viszont a videó még nem ért véget, Supercakes kitért a játékmódokra is. Elmondása szerint eleinte csakis az alap játékmóddal akarták kiadni a játékot, aztán meghallották a játékosok igényét alternatív módokra is, más jellegűekre és rövidebb játékidővel rendelkezőkre egyaránt, így született meg a Spike Rush. A jövőben más módok is érkeznek majd, ezeknek a bevezetése viszont nincs annyira kőbe vésve, Anna azt ígérte, hogy valószínűleg még az Episode Two (vagyis ~5 hónap múlva kezdődő szakasz) előtt láthatunk még egy új módot.

Zárásképpen Anna azt kérte, hogy használja mindenki bátran a report rendszert, ugyanis a VALORANT anti-cheatje is az új adatoktól tud hatékonyabbá válni, ehhez pedig szükség van a játékosok visszajelzésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!