Hirdetés

Hogyan fejlődik tovább a VALORANT? Mikor lesz új ügynök? - A Riot Games válaszol

A VALORANT vezető producere, Riot Supercakes számolt be arról, hogy milyen módon fejlesztik tovább a játékot.

Hirdetés

Lassan egy teljes hónap eltelik már azóta, hogy a VALORANT megjelent, azóta pedig a világon bárki szabadon kipróbálhatja. Viszont most már azt az időszakot éljük, amikor a játékosokban jogosan merülhet fel a kérdés, hogyan tovább? Milyen tartalmakra, frissítési rendszerre számíthatnak a Riot Games-től?

Nem kell tovább ezen gondolkozni, ugyanis a VALORANT vezető producere, Riot Supercakes egy videóban foglalta össze, hogy mit hoz majd a jövő!

Számos quality of life frissítéssel készülnek még: korai feladás (már megérkezett), meccs remake, nagyobb védelem a streamereknek, illetve UX frissítések a visszajelzések alapján. Ami az Episode-okat illeti, egy Episode félévig tart, egy Act pedig két hónapig, így egy Episode-ban három Act lesz. A legnagyobb frissítések, újítások, módosítások mindig az Actok, Episode-ok elején fognak érkezni. Ez lehet egy új ügynök, egy új pálya, vagy valamilyen teljesen új rendszer bevezetése. Karakterek tekintetében nem akarnak egyébként elszállni, jelenleg egy évre 6 ügynök bevezetését tervezik. Ennél a résznél a Riot szivárogtatott is egy picit, megmutatták a következő ügynök körvonalait, aki nem teljesen ismeretlen már.

Elsősorban a jellegzetes hajformája miatt könnyen elképzelhető, hogy a korai leakekben korai artokkal már láthatóvá vált, eddigi információk alapján Necro nevet viselő ügynök várhatja majd a játékosokat az Act II elején.

Viszont a videó még nem ért véget, Supercakes kitért a játékmódokra is. Elmondása szerint eleinte csakis az alap játékmóddal akarták kiadni a játékot, aztán meghallották a játékosok igényét alternatív módokra is, más jellegűekre és rövidebb játékidővel rendelkezőkre egyaránt, így született meg a Spike Rush. A jövőben más módok is érkeznek majd, ezeknek a bevezetése viszont nincs annyira kőbe vésve, Anna azt ígérte, hogy valószínűleg még az Episode Two (vagyis ~5 hónap múlva kezdődő szakasz) előtt láthatunk még egy új módot.

Zárásképpen Anna azt kérte, hogy használja mindenki bátran a report rendszert, ugyanis a VALORANT anti-cheatje is az új adatoktól tud hatékonyabbá válni, ehhez pedig szükség van a játékosok visszajelzésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
12 db hozzászólás
 • k1n0N 1 éve
  n1
  0 0 Válasz
 • conyfps 1 éve
  Jó is meg hát nem is tudom, egyszerűen sokat kell játszani ahhoz hogy mindened meglegyen a játékba, ha pl kijön az új karakter nyilván ki akarja próbálni mindenki de közbe meg ott van a többinek is a contractja, elég sokat játszok és most lett meg minden agent és most szeretnék raállni egy contractra a skin miatt de ha meg új agent jön ahogy mondtam azt is ki szeretném próbálni szóval szerintem a riot kicsit vagy lassítson ilyen téren amihez grind kell mert irreális xp ket kell gyűjteni egy egy agent kifullozásához vagy pedig álljon rá a módokra pályákra nekem ez a véleményem aztán nyilván idővel ha sok agent lesz meg kell választani mit szeretne az ember mer nem lehet ennyi időt beleölni amennyit az xp-k megkívánnak de az elején még próbálsz felzárkózni.
  0 0 Válasz
  • Heldeus 1 éve conyfps
   Hát igen, elég nagy grind a történet erről az oldalról. De még mindig jobb, mint LoL-ban. :D 2014 óta játszok, voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim ugyan, de még mindig nincs meg az összes hős, kb. 25 hiányzik.
   0 0 Válasz
   • conyfps 1 éve Heldeus
    Nyilván nem célom kifullozni minden karaktert 10-es lvl-ig de ha ilyen gyorsan jönnek az agentek azok előnyt élveznek hogy kipróbáljam őket de azer 1-2 skin tetszik a contractok végén
    0 0 Válasz
    • Heldeus 1 éve conyfps
     Melyik tetszik a leginkább? Nekem Cypheré és Jetté. :D
     0 0 Válasz
     • conyfps 1 éve Heldeus
      Hát nagyon ghost fan vagyok szóval nekem omen reyna de mivel sage main vagyok azt viszem most ki az a classic se rossz de a lvl9-es kártya nagyon tetszik a sage-nél szóval inkább azért megy a grind nem a classic-ért
      0 0 Válasz
 • dmbadics 1 éve
  Nálam még mindig Viper a main, és nagyon különlegest kell behozniuk, hogy én váltsak.
  0 0 Válasz
 • csgomatthew 1 éve
  Najsz
  0 0 Válasz
 • morrison 1 éve
  szép
  0 0 Válasz
 • Yahoo 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
 • VajasJanos 1 éve
  Várom már, hogy folytassák a sztorit!
  0 0 Válasz
 • Solidly 11 hónapja
  de jó
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés