Minden amit eddig a VALORANT következő ügynökéről tudni lehet

Minden amit eddig a VALORANT következő ügynökéről tudni lehet

Leakelték a VALORANT legújabb ügynökének nevét, a Battle Passben megtalálták a bannerét is.

A Riot Games népszerű kompetitív FPS-ében eddig 23 játszható karakter van, de már tudjuk is, hogy ki lesz a következő. Az ügynök neve már tavaly februárban is felmerült az egyik Twitter-leak során, de még mindig nem jelent meg. A nagy várakozás közepette azonban néhány részlet már kiderül az új karakterről, aki a SmokeDancer kódnévre hallgat.

Forrás: Valorant

Az Episode 8 Act 1-es Battle Passben meg is tudjuk szerezni ingyenesen a fent látható bannerét, ami sok spekulációhoz vezetett. Sokak szerint egy feltűnő, különleges táncos alapú és extrán mozgékony design mellett rózsaszínes-lilás füst alapú képességei lesznek. A füst mellett sokan még azt is sejtik, hogy mivel a karakter egy új controller lesz, feltehetőleg képes lesz hipnotizálni vagy elhomályosítani az ellenfeleit. A pillangó motívum még kérdéses, miután lehet, hogy nem kifejezetten az ügynökhöz, hanem a battle passhez fog kapcsolódni.

A háttértörténetéről és a játékbeli történetben való szerepéről nem lehet sokat tudni, de vannak akik szerint egy másik ügynökhöz, Breachhez lesz köze, meglátjuk.

Az új ügynök feltehetőleg március 6-án érkezik majd a játékba az Episode 8 Act 2-vel együtt.

Kövess Minket!



Gamer szótár