Nembináris karaktert mutatott be a VALORANT, íme Clove

Nembináris karaktert mutatott be a VALORANT, íme Clove

Abbahagyhatjuk a sok találgatást, mert végre itt az idő! Bemutatkozott az új VALORANT-ügynök.

Március 24-én öt hosszú szoros meccs után végül a Sentinels felülkerekedett Korea legjobbjain és megnyerte a VCT Masters Madridot. Ezzel lezárult a profi VALORANT egy szakasza, de nem sokáig. Március 26-án, azaz ma jön az új karakter az Episode 8 Act 2 keretein belül, új nyeremények és battle passek kíséretében. A döntő előtti napokban kiszivárgott egy kép a Smokedancer helyett, Clove-nak elnevezett karakterről.

Clove laza Gekkohoz hasonló stílusával, telejsen más, mint a többi VALRANT-ügynök. Ő lett ugyanis a játék első hivatalosan is nembináris karaktere. Erre a tényre is voltak már korábbi találgatások az öltözetének és a képességeinek színe miatt, de már tényekről bezsélünk. A VALORANT-nak ő lesz a 3. ügynöke, Killjoy és Raze után, aki a Riot információi alapján tagja az LGBTQ közösségnek. Sokan örülnek a reprezentációnak, de talán annak még jobban, hogy annyi hónap után végre tudjuk már a karakter képességeit.

Képességei

A controller ügynök képességeiről már régóta ment a találgatás, miután a leakerek felfedeztek néhány játékbeli voice linet és emailt. Volt szó más ügynökökhöz hasonló képességekről, mint Phoenix visszatérése vagy Omen ködfelhői. Szerencsére már nem kell tippelgetni, az alábbiakban megtalálod mindegyik képességének leírását és kis videóját.

Not Dead Yet (X): Clove ellentmond a halálnak azzal, hogy aktiválja a halhatatlan esszenciáját. A formája stabilizálásához el kell vennie egy ellenfele életerejét. 

Ruse (E): Clove elméje kivetíti a csatatér térképét felülről. Az esszenciának használatával létrehoz látás homályosító felhőket, amik megváltoztatják a csata menetét, még a halálban is.

Meddle (Q): Clove fókuszálja a halhatatlan esszenciájának egy töredékét, ami eldobás után lecsökkenti azok élet esszenciáját, akiket eltalál a robbanás.

Pick-Me-Up (C): Clove felszívja egy elesett ellenfél életenergiáját, amivel egy pillanatnyi gyorsasági és életerő növelésben részesül.

Története

Az új nembináris karakterről háttértörténetéről vagy jelleméről nem tudunk sokat, azon kívül, hogy Skóciából, pontosabban Edinburgh városából származik és szereti a zenét. Többet majd csak a megjelenése után, a különböző voice line-okból és a megszerezhető battle passekből fogunk megtudni. 

Ha esetleg megtetszett a karakter, akkor ne felejtsd el kipróbálni az Episode 8 Act 2 megjelenése után. Meg azt sem hagyhatod ki, hogy belehallgass az ügynök zeneszámába, a 2WORLDS-be.

Kövess Minket!



Gamer szótár