Diogo Jota összehozott egy újabb hibátlan Weekend League-t FIFA 23-ban is

Diogo Jota összehozott egy újabb hibátlan Weekend League-t FIFA 23-ban is

Bár a Manchester City elleni sérülése komoly, így a katari vb-t is kihagyni kényszerül, a virtuális térben legalább remekel a Liverpool támadója.

A 25 éves portugál labdarúgó a Manchester City ellen 1:0-ára megnyert rangadón sérült le és bár egyelőre nem hozták nyilvánosságra a vizsgálatok eredményét, de úgy tűnik egy hónapot kell kihagynia. Ez azt jelenti, hogy nem megy Katarba hazája válogatottjával az idei világbajnokságra sem. Mindenesetre ez nem szegte kedvét, hiszen hatalmas FIFA (EA Sports játéka) rajongó hírében áll, ráadásul nem csak fanatikus játékosnak, de e-sport csapattulajdonosnak is vallhatja magát. Övé ugyanis a Diogo Jota Esports együttes, ahol jelenleg 4 játékos kapott eddig szerződést.

Az új játékban pedig kezdenek felpörögni az események, hiszen mindenkinek egyre jobb csapata van, ezáltal egy Weekend League is egyre nehezebbé válik. Úgy tűnik viszont, hogy Jotára ez nincs hatással és ha már van ideje otthon a sérülés miatt, akkor bele is vetette magát a küzdelmekbe. A mostani hétvégén pedig összehozott egy 20-0-ás WL-t. Arról viszont nem derült ki nagyon semmi, hogy milyen csapattal tette mindezt. Leginkább annyit sikerült az internet mélyéről előásni, hogy a 99-es lapját szereti, emellett a meta kártyákon túl egy RB Becker tűnt fel a védelmében, illetve Emre Cant is előszeretettel használja a középpályán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!