Látványos képeken láthatóak a mesterséges intelligencia által generált Street Fighter-karakterek

Látványos képeken láthatóak a mesterséges intelligencia által generált Street Fighter-karakterek

Neked melyik tetszik a legjobban a mesterséges intelligencia által készített alkotások közül?

Egy Facebook-felhasználó a Midjourney nevű képkészítő mesterséges intelligencia segítségével megmutatta, hogyan nézne ki néhány Street Fighter-karakter a valóságban. Az ilyen programok nagyon népszerűvé váltak az utóbbi időben. Még nem teljesen kiforrott technika, nem mindig tökéletes a végeredmény, de ha sikerül, lélegzetállító végeredményt kapunk. Ilyenek lettek ezek a SF-alkotások is. Az ötletek határtalan lehetőségei miatt olyan furcsaságok is megjelentek, mint például az MI által generált képek arról, hogyan nézne ki Spongyabob a Call of Dutyban.

A videójátékok világában 35 éve jelen lévő Street Fighter-franchise az évek során a ruhák és a haj megváltoztatásával, valamint az egyes címek grafikai változásaival különböző külsőt adott a karaktereknek. A sorozat következő játéka a Street Fighter 6 lesz, amely továbbra is a 3D-s grafikára épít: a különbség annyi, hogy a Street Fighter 5-ben használt Unreal Engine 4 helyett a játék az RE Engine-t fogja használni, ugyanazt a motort, amelyet többek között a Devil May Cry 5, a Resident Evil 7 és a Monster Hunter Rise játékokban is használtak. Egy felhasználó azonban úgy döntött a várakozással töltött időt hasznosan és izgalmasan tölti el, ezért vállalkozott arra, hogy elkészíti a karakterek valósághű változatát mesterséges intelligencia használatával.

A képek között láthatjuk Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Blanka, M. Bison, Zangief és Dhalsim realisztikus mását. Annyira jól sikerültek, hogy néhány esetben elsőre úgy tűnhet, cosplayt látunk. Persze itt is találhatunk hibákat, mint például az ujjak száma, de szerintem az ilyen apróságokon felesleges fennakadni. Mindeközben a játékosok továbbra is várják azt az időpontot, amikor végre kiderül a Street Fighter 6 megjelenési dátuma.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted galériánkat, ahol az összes alkotást megtalálod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked tetszenek a képek?