Call of Duty: Erre találod az összes létező kulcsot DMZ-ben

Call of Duty: Erre találod az összes létező kulcsot DMZ-ben

Apró segítség minden elszánt Call of Duty DMZ-játékosnak!

A Call of Duty Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 mellett talán kicsit eltűnt a DMZ, a Call of Duty BR-ágának egy érdekes mellékhajtása, pedig bőven megérdemli a figyelmet. A DMZ ingyenesen játszható, akárcsak a Warzone 2 és ugyancsak egy BR-játékmódról van szó, ám ez nem a klasszikus, nem a PUBG-féle battle royale, sokkal inkább hasonlít az Escape from Tarkov formulájára. A játékosok egy nagy pályára érkeznek, ahol nem csak egymással, de az AI irányította ellenfelekkel is meg kell küzdeniük. Minden játékos különböző feladatokkal érkezik a meccsbe, azok teljesítése után pedig biztonságosan el kell jutniuk a kivonási zónába. Ha ez az utolsó lépés nem sikerül, mindent elveszítenek, az elvégzett feladat jutalmait és azt a felszerelést is, amivel nekivágtak a meccsnek.

A legértékesebb lootok álltalában zárt ajtók mögött találhatóak, erősen örzött helyeken, amikhez külön feladat megtalálnunk a kulcsokat. A DMZ persze nem annyira hardcore, mint a Tarkov, de a kulcsokkal például nem finomkodik. Ha véletlenül rá is bukkanunk egyre, még azt is ki kell találnunk, hogy az a pályán pontosan hol és mit nyit. Elég sokat kell játszani, hogy a több, mint 50 kulcs pontos és az azokkal nyitható ajtók helyét megtanuljuk, ám szerencsére a Reddit népe mindenre képes.

Az ark_mod névre hallgató játékos össze is dobott egy térképet, amin könnyedén megtalálhatjuk, hogy ha van egy kulcsunk, azt pontosan hol hasznosíthatjuk. Ettől nagyobb segítségről pedig nem is álmodhatunk, ha a DMZ-módot szeretnénk farmolni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!