LoL:

LoL: "Csak" ennyi új skin jelent meg összesen 2022-ben

A Riot Games saját és megbízott grafikusai majdnem minden második nap egy új skinnel rukkoltak elő az idei évben.

Minden évben óriási bevételeket generálnak a Riot Games számára a valódi pénzből megvásárolható LoL-os kozmetikai tartalmak. Ezt a tényt el kell fogadni, ugyanis hiába ingyenesen játszható a League of Legends, attól még könnyedén elcsábul az ember, ha meglátja a folyamatosan érkező skineket, chromákat és egyéb csilli-villi dolgokat. Csak 2022-ben 145 különböző új skin került a kliensbe, amelyekért RP-t, eseményekhez kapcsolódó tokent vagy mitikus esszenciát kellett kicsengetned. Az alábbiakban megtudhatsz néhány érdekességet erről a hatalmas mennyiségű hőskinézetről.

Lux ezúttal is a középpontban, de nincs egyedül

Nem véletlen rendelkezik összességében a legtöbb skinnel a népszerű mágus, 2022-ben összesen 3 új gúnyát aggattak rá a grafikusok. A Porcelain Lux és a Porcelain Lux Prestige Edition még januárban debütált, az Empyrean Lux november elején bukkant fel a LoL-ban. Hasonlóan tripláztak Senna és Janna esetében is. Előbbinél az Eclipse és Prestige Edition Eclipse áprilistól, a Bewitching októbertől boldogítja a játékosokat. Utóbbinál a Crystal Rose februárban, a Cyber Halo és Prestige Edition Cyber Halo augusztusban mutatkozott be. Végül meg kell említeni Ekkót, az Arcane/Fireflight mellett a Star Guardian és a Prestige Edition Star Guardian került az orgyilkos gyűjteményébe.

Néhány hős (38 darab összesen) azonban nem kapott egyetlen új skint sem 2022-ben

A lista szerencsére egyre rövidebb, de Brand, Vladimir, Gwen, Bard, Vi, Volibear, Karma, Poppy, Fiora, Tryndamere, Lillia, Jarvan IV, Olaf, Karthus, Rengar, Rammus, Maokai, Corki, Braum, Renekton, Xerath, Kennen, Vel'Koz, Rumble, Wukong, Alistar, Cho'Gath, Shyvana, Kled, Kalista, Ivern, Skarner, Singed, Fizz, Aurelion Sol, Nocturne, Udyr és Dr. Mundo üres kézzel tekinthet előre a következő évre.

A legnépesebb skincsaládok 2022-ben

Voltak olyan témák, amelyekhez rengeteg kozmetikai tartalmat gyártott vagy gyártatott le a Riot Games. 10 hőskinézet jelent meg a Spirit Blossom-esemény során, 12 skin készült a Star Guardian 2022-höz, 11 új kinézet került be a játékba "High Noon" név alatt.

Az alábbi galériában az összes 2022-ben megjelent LoL-skint megnézhetitek!

Ha hiányoljátok a Mythmaker kinézeteket, akkor nem kell már sokat kibírnotok. 2023-ban, a 13.1-es LoL-frissítéssel ezek is bekerülnek majd a kliensbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te vettél RP-ből skint 2022-ben?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.