LoL: 12 új skint mutatott be a Riot, 2 Tekintély kiadás is érkezik hamarosan

LoL: 12 új skint mutatott be a Riot, 2 Tekintély kiadás is érkezik hamarosan

10 + 2 vadonatúj hőskinézet került be a teszt szerverre, 2 hős is Prestige Editionnek örülhet.

Gyakorlatilag lezárult a League of Legends 2022-es éve, ugyanis megérkezett a szerverekre 12.23-as LoL-frissítés, az idei utolsó nagy módosítócsomag. Emellett a Riot Games bemutatta az új Mythmaker és Lunar Gods skineket, amelyeket már most kipróbálhatsz a PBE-n, a hivatalos teszt szerveren. Ezek az új kozmetikai tartalmak a 13.1-es patchcsel kerülnek majd be a játékba, vagyis csak 2023-ban vásárolhatjátok meg őket. Van Prestige Edition és két Legendary változat is a listán, érdemes megcsodálni teljes valójukban ezeket az újdonságokat. 

Mythmaker Zyra - 1350 RP

Mythmaker Galio - 1350 RP

Lunar Empress Qiyana - 1350 RP

Lunar Guardian Malphite - 1350 RP

Mythmaker Sivir - 1350 RP

Lunar Guardian Kha'Zix - 1350 RP

Mythmaker Garen - 1350 RP

Lunar Emperor Thresh - 1350 RP

Prestige Mythmaker Sivir

Lunar Empress Ashe - 1350 RP

Mythmaker Irelia - 1820 RP

Prestige Porcelain Lissandra

A Lissandrán kívüli többi kinézet a 2023-as kínai újévet, avagy a holdújévet ünnepli. Lampionok, koik origamik, rengeteg étel és virág kapcsolódik valamilyen módon a kiválasztott karakterekhez. A mitikus chromák erdejében is szárba szökkent egy új csemete, a Storm Dragon Lee Sin kapja meg ezt a speciális átszínezést.

Egyelőre pontos megjelenési dátum nincs, avagy nem tudni, hogy a 13.1-es League of Legends-frissítés élesítése után mikor élesedik az összes szerveren a fenti 12 új skin. Ami biztos, hogy rengeteg RP-t el lehet majd költeni arra, hogy megünnepeljétek a világ legnépesebb országának hatalmas eseményét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik Prestige Edition tetszik jobban?