Lo(e)L:  5 leggyengébb 2022-ben megjelent skin

Lo(e)L: 5 leggyengébb 2022-ben megjelent skin

Vitatkozzatok a listával, írjátok le, hogy szerintetek melyek voltak a leggyengébbre sikerült LoL-skinek 2022-ben.

Szinte már-már megszámlálhatatlan mennyiségben gyártja a Riot Games által megbízott animátorokból és grafikusokból álló csapat a League of Legendsben megvásárolható kozmetikai tartalmakat. 2022-ben rengeteg hőskinézet, chroma, ikon és hangulatjel hagyta el a tervezőasztalt, melyek között voltak látványos, ötletes és vicces alkotások, de be-becsúszott egy-egy gyengébb darab is. Az alábbiakban azt az 5 skint találjátok meg, amely szerintem nem is kellett volna, hogy elkészüljön.

5. High Noon Leona (Megjelenés: 2022. május 11.)

Bizonyára sokan nem értetek majd velem egyet, de a High Noon tematika szerintem nem illik Leonához. Az esernyő, a harangszó, ha betalál az ulti, bár ötletes, de nem passzol a karakterhez. Ettől függetlenül nem tudom kritizálni azokat, akik szerint ez a legjobb skin, ami valaha készült a támogatóhoz. 

4. Strike Commander Camille (Megjelenés: 2022. augusztus 24.)

A Steel Valkyries-családba tartozó hőskinézettel nem az a baj, hogy nem néz ki jól, nem elég látványosak az animációs és az effektek, hanem az, hogy egyáltalán nem volt rá szüksége Camille-nek. A jelenlegi meta egyik legerősebb hőséhez nem ad annyit ez a tematika, mivel alapból egy félig ember, félig gép ügynökről van szó. Remélhetőleg a jövőben nem klszül el a PROJECT és Pulsefire Camille.

3. Worlds Azir (Megjelenés: 2022. szeptember 21.)

Lehetne akár Pulsefire Azirnak is hívni ezt a skint, mivel nem mondaná meg senki, hogy nem ennek a népszerű családnak a tagja. Azirhoz készült már kifejezetten e-sportos/világbajnoki hőskinézet, ugyanis Easyhoon ezt a karaktert választotta, miután 2015-ben megnyerte az SK Telecom T1 a világbajnokságot. Ismételten nem a kivitelezéssel van baj, egyszerűen csak nem érzi azt a játékos, hogy a Championship skinekhez hasonló egyedi tartalommal van dolga.

2. Ashen Slayer Sylas (Megjelenés: 2022. szeptember 21.)

Az Ashen-család tagjait kizárólag mitikus esszenciából lehet megvásárolni, így mindenképpen elvárná az ember, hogy az összekuporgatott és limitált fizetőeszközéért valami különleges tartalmat kap cserében. Az Ashen Knight Pyke hozza is az elvárt szintet, sőt talán túl is teljesíti azt. A Pantheon szódával elmegy, a Mordekaiser már csak a végső képessége miatt megéri a 100 ME-t. Sylas azonban kilóg a sorból a negatív értelemben.

1. Zenith Games Lee Sin (Megjelenés: 2022. szeptember 8.)

A korábbi skinekkel lehet vitatkozni, hogy nincs helyük a listán, de ez a Zenith Games Lee Sin abszolút a mélypontja az idei évnek. Mintha egy átverős mobiljáték bemutatójából lépett volna ki ez a kinézet, annyira furcsán kellemetlen ránézni. Mivel elérhető a Muay Thai és a Storm Dragon, ezért mindenképpen érdekes azt látni, hogy valaki jóváhagyta a videóban látottakat. Még egy utolsó döfés a végére. Ha már sport tematikájú skint akartok látni Lee Sint, akkor poroljátok le a Playmaker hőskinézetet, amelyet 2018 júniusában dobtak piacra a futballvilágbajnokság előtti tisztelgésként.

Neked hogy nézne ki a top 5-ös listád?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a kevésbé jól sikerült skincsalád?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.