Lo(e)L: 5 legjobb 2022-ben megjelent skin

Lo(e)L: 5 legjobb 2022-ben megjelent skin

Mindenképpen írjátok meg, hogy szerintetek melyek voltak a 2022-ben megjelent legjobb LoL-skinek.

Elképesztően sok új kozmetikai tartalmat szállít az elmúlt esztendőkben a Riot Games, amelyek minősége összességében egyre magasabb szinteket ér el. Az alábbiakban elolvashatjátok azt, hogy szerintem melyek voltak a 2022-ben megjelent League of Legends-skinek közül a legjobbak. A lista teljesen szubjektív, ezért vitatkozni ér, sőt kötelező is a top 5-tel.

5. Prestige Star Guardian Syndra (Megjelenés: 2022. július 27.)

Elképesztően látványos splash artot kapott a Tekintély Kiadású hőskinézet, igaz játékon belül már nem annyira kiemelkedőek az animációk. Ettől függetlenül mindenképpen kötelező rátennie a kezét annak, aki szereti Syndrát, ugyanis talán ez most a mágus legjobb skinje.

4. Fright Night Trundle (Megjelenés: 2022. szeptember 21.)

A Trollkirályhoz nehéz ütős kozmetikai tartalmakat gyártani, mivel nincsenek igazán látványos effektjei a képességeinek. A Gothic-stílus újragondolása azonban annyira jól sikerült, hogy a profik is állandóan a Fright Night Trundle-t választják. Csak nézzetek rá az E-re (Pillar of Ice). A földből előbújuk egy olyan viskó, amitől mindenkiben megfagy a vér.

3. EDG Yuumi (Megjelenés: 2022. május 11.)

A cicákat nem lehet nem szeretni. Yuumi más kategóriába esik, ugyanis tulajdonképpen ő nem létezik, csak virtuálisan. Meiko miután megnyerte a 2021-es Worldsöt úgy döntött, hogy saját háziállatát mintázó skint kér a Riottól, amelynek végül az EDG Yuumi lett az eredménye. Az apró "easter eggek" és az eredeti cicára hasonlító grafikai megoldások szinte tökéletesek lettek, büszke lehet magára mindenki, aki ezen a kinézeten dolgozott.

2. Snow Moon Kayn (Megjelenés: 2022. június 23.)

A skinbemutató videó 11 perc 37 másodpercig tart, ami nem a véletlen műve. Mivel Kayn gyakorlatilag három hős egyben, ezért minden, a karakterre megvásárolt skin olyan, mintha három különböző kerülne a gyűjteményedbe. A Snow Moon-sorozat nem igazán kavarta fel az állóvizet, de a Kaynhez készített gúnya abszolút megérdemli a második helyet. Látványos, hangulatos és remekül illik a hőshöz. 1350 RP-ért ennél többet nem is lehetne várni.

1. Ashen Knight Pyke (Megjelenés: 2022. március 30.)

Nem is kerülhetne más a lista élére, mint a mitikus esszenciából elsőként megvásárolható különleges, limitált Ashen-skin. Talán a valaha volt egyik, ha nem a legjobb skint dobta piacra tavasszal a Riot, amely azonnal elnyerte az idézők tetszését. Csak nézzétek meg a hős hazatérési animációját, azokat a szárnyakat, amelyek kinőnek a hátából. Gyönyörű, látványos és azonnal érzed rajta, hogy ez tényleg egy Mythic-kategóriába sorolható remekmű.

Neked hogy nézne ki a top 5-ös listád?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is az Ashen Knight Pyke volt idén a legjobb skin?