LoL: Ezeket a tárgyakat érdemes építeni a megújult Jaxre

LoL: Ezeket a tárgyakat érdemes építeni a megújult Jaxre

Százalékos AP-buffokat kapott Jax a 13.1-es frissítésben.

A Riot Games egy midscope uptade keretében változtatott Jaxen, a League of Legends egyik elsőként megjelent hősén. AP-s buffokat kapott több képessége, valamint átalakították a mini-rework részeként a végső képességét, a Grandmaster's Mightot. Hiába lehet brutálisan nagy varázserőre építő burstöt összehozni egyetlen kombóval, a profik még nem igazán bíznak abban a buildben, ami az ability powerre támaszkodik. De akkor melyek a legjobb tárgyak jelenleg a felső ösvényes hős számára?

A 13.1-es LoL-patchben változtattak a Jak'Sho, The Proteanon, a legtöbbet vásárolt mitikus tankos tárgyon. Ennek köszönhetően Jax már nem ebbe az irányba indul el, hanem egy régi ismerősnek köszön újra. Az esetek 80-90%-ában a Divine Sunderer a legjobb választás a Blade of the Ruined King előtt vagy után, mivel elegendő sebzést és szívósságot ad a karakternek. A két kulcs item után jöhet az adaptálódás a mérkőzéshez. A Spear of Shojin, a Death's Dance és a Wit's End is felbukkan a legmagasabb ELO-ban harcoló idézőknél, de a Frozen Hearttal sem lehet igazán rossz lóra tenni.

StarScreen, a FUT Esports felső ösvényese kipróbálta a Nashor's Tooth, Shadowflame, Rabadon's Deathcap buildet, de mitikus tárgyak közül ő is a Divine Sunderert választotta. Egy-egy Nashort és Cosmic Drive-ot fel lehet fedezni az e-sportolók Jaxein, de összességében nincs értelme erőltetni még az AP-s dolgokat. A Riot folyamatosan monitorozza az adatokat, így ha a játékegyensúlyért felelős csapat nem lesz elégedett a mostani számokkal és százalékokkal, akkor várható akár további AP-s buff, mivel a 49%-os győzelmi arány egyelőre nem igazán kiemelkedő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a jobb mitikus tárgy összességében: Divine Sundered vagy Trinity Force?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.