LoL: Ezt a hőst maineli a világ jelenleg legjobb Solo Queue játékosa

LoL: Ezt a hőst maineli a világ jelenleg legjobb Solo Queue játékosa

Keletre kell látogatnod, hogy megtaláld a jelenlegi meta legjobb legjobb Solo Queue játékosát.

A 13.1b League of Legends-frissítés hamarosan a múlt homályába vész, ugyanis szerda hajnaltól váltanak a szerverek a 13.3-as patchre, amely végre elhozhatja a sokak által várt reworkölt Aurelion Solt. Addig is érdemes megnézni, hogy ki az jelenleg a világban, aki a leginkább képes volt elsajátítani a 13. rangsorolt szezon első heteiben érkezett változtatásokat. A cikk írásának pillanatában a vietnámi szerveren kell keresni a Solo Queue királyát, ugyanis LazyFeel az egyetlen idéző, aki 1600-nál is több LP-vel rendelkezik.

Mit mainel LazyFeel?

Meglepő lehet sokak számára, de a Challenger szintű LoL-os Zerivel játszotta le a legtöbb mérkőzését ebben a kiírásban. 113 meccs alatt 65,5%-os győzelmi arányt ért el Zaun szikrájával, amely egy elképesztően erős startnak számít. Összességében 59,8%-os winrate-et tud felmutatni az idéző az eddig lejátszott 241 összecsapásán, azonban nem azonos arányban diadalmaskodik kék, illetve vörös oldalon. LazyFeel jóval jobban teljesít, ha kék oldalra dobja be őt a rendszer, amely eltérésben közre játszhat az, hogy hamarabb tudja kiválasztani main karakterét. A top 8 legtöbbet pickelt hőse közül csak Sejuanival van 50% alatti győzelmi aránya, a tankot akkor irányítja, ha valamiért nem ADC-nek, hanem jungle-nek sorsolja ki őt a kliens.

De mi a helyzet a profi LoL-osokkal?

Az EUW szervert most az az Agurin uralja, aki korábban a GamerLegionben és az UOL Sexy Editionben is betöltötte a kezdő dzsungeles szerepkörét. Szintén ezen a szerveren igyekszik minél magasabbra mászni xMatty, aki 2022 nyarán még a Team BDS-t erősítette, jelenleg az akadémia csapattal küzd az LFL-ben. Néhány helyezéssel lejjebb olvasható Upset neve, aki az LEC-ben gyengélkedő Fnatic cseréjeként alig várja, hogy bevessék őt ismét az EMEA-régió topligájában. Az LEC mezőnyéből Vetheo tolta meg a legjobban a rankedezést az elmúlt hetekben, az EXCEL midese 1187 LP-vel jelenleg a világranglista 16. helyén olvashatja a saját nevét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.