LoL: A Dragon Ballt idézi a reworkölt Aurelion Sol új easter eggje

LoL: A Dragon Ballt idézi a reworkölt Aurelion Sol új easter eggje

Ötletes "húsvéti tojással" készül a Riot Games az átdolgozott Aurelion Sol debütálására.

Egyelőre még mindig nincs pontos megjelenési dátuma az átdolgozott Aurelion Sol érkezésének, de a PBE-n, avagy a League of Legends hivatalos teszt szerverén már ki tudjátok próbálni a galaxisokkal és csillagokkal dobálózó mágust. A reworkre rengetegen várnak, ugyanis az első videók alapján elképesztően látványos módokon szórja majd a sebzést a régi-új hős. Itt már véget is érhetne a Riot Games munkája, de a fejlesztők még egy lépést tettek az őrület határának irányába. A Storm Dragon Aurelion Sol reworkölt változata kapott egy "easter egget", amely 1% eséllyel aktiválódik minden elnyomott végső képesség után.

Ha a csillagok összeállnak, akkor bizony az égből becsapódik az ulti középpontjába egy Storm Dragon Lee Sin, amely néhány másodperc után teljesen eltűnik a képernyőről. Ötletes és látványos, azonban sokak szerint még ennél is tökéletesebb lehetett volna ez az egész, ha a tetszhalott állapot (Fake Death) lemásolja Yamchának a jellegzetes pózát. A Dragon Ball univerzum egyik legerősebb emberi harcosának rengeteg képessége közül ez az egyik, amely megjelenik a Xenoverse 2-ben, sőt a legújabb Dragon Ball Breakersben is.

Ha a LoL-on dolgozó programozóknak még van egy kis szabadidejük, valamint a copyright is engedi, akkor remélhetőleg elkészül majd a "húsvéti tojásnak" az a verziója, ahol egy az egyben Yamchaként fekszik majd a Szurdokban a vak monk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a 13.3-as frissítéssel megérkezik a reworkölt Aurelion Sol?