LoL: Magyarul olvashatjátok a megújult Aurelion Sol új képességeit

LoL: Magyarul olvashatjátok a megújult Aurelion Sol új képességeit

Hatalmas csillagokkal rombolja le az ellenséges erőket a megújult Au Sol.

A Runeterra világát bemutató leírás alapján Aurelion Sol az egyik legerősebb entitás, amely kipattant a Riot Games fejéből. Konkrét galaxisokat képes létrehozni a hatalmas lény, amely azonban az Idézők szurdokában fülét és farkát behúzva menekült a metában domináló ellenséges hősök elől. Ezen szeretne változtatni a League of Legends fejlesztőcsapata, így elkészítették azt a játékmenet frissítést (GU vagy gameplay update), amely mini-reworkként is értelmezhető. Nincsenek többé a Au Sol körül keringő gömbök, helyette más megoldásokkal kell sebzést okozni.

Miért nem VGU, hanem "csak" GU?

Tulajdonképpen vizuálisan nem sokat változtattak Aurelion Solon, bár a megújult képességek kaptak egyedi animációkat. Ha szeretnétek látni milyen az, amikor egy hős teljes VGU-t kap, akkor nézzetek rá Dr. Mundóra. A Zauni őrült 2021-ben kapott teljes átdolgozást, amely mind grafikusan, mind játékmechanikailag egy hatalmas módosítás volt a tank számára.

Aurelion Sol játékmenet frissítés

A fenti videóban látható, hogy mely képességeket cserélték le teljesen a rioterek és melyeket hagytak nagyjából ugyanabban a formában.

Cosmic creator (passzív)

Ha Aurelion Sol megsebzi képességeivel az ellenséges hősöket, akkor Stardustot (csillagport) kap, amely véglegesen erősíti mindegyik képességét.

Breath of Light (Q)

Aurelion Sol néhány másodpercig sárkánylehelletben részesíti az ellenfeleket. Az első eltalált ellenség közvetlen, a körülötte tartózkodók területi, de kisebb sebzésben részesülnek. Ha folyamatosan tud egy célpontra fókuszálni, akkor több sebzést okoz a Q. A képesség Stardustot gyűjt, valamint a Q sebzése a megszerzett Stardusttól függően növekedik.

Astral Flight (W)

Aurelion Sol egy kijelölt irányba elkezd repülni, miközben tudja használni a többi képességét. A Q-nak nincs visszatöltési ideje, valamint addig tart a sárkánylehellet, ameddig repül a hős. A W maradék visszatöltési ideje csökken, ha egy hős meghal, miután Aurelion Sol megsebezte. A begyűjtött Stardust növeli a maximális repülés távolságát.

Singularity (E)

Aurelion Sol megidéz egy fekete lyukat, ami folyamatosan sebzi az ellenfeleket, miközben húzza őket a középpont felé. Ez a képesség Stardustot ad, ha a fekete lyukban hal meg egy hős, valamint minden másodpercért, amelyet ellenséges karakter tölt el ebben a képességben. A fekete lyuk közepe kivégzi az ellenséges hősöket, ha bizonyos százalék alá csökken a maximum HP-juk. A megszerzett Stardust növeli a fekete lyuk méretét, valamint a HP-százalékot, ami alatt kivégez.

Falling Star (R)

Aurelion Sol egy hullócsillagot idéz meg, amely a földbe csapódik. A becsapódás sebez és kábít, valamint Stardustot ad minden eltalált ellenséges hős után. Ha elég Stardust van a zsákban, akkor a következő ulti átváltozik The Skies Descenddé. Ez azt jelenti, hogy Aurelion Sol egy gigászi csillagot idéz meg, amelynek hatalmas a becsapódási területe, megnövelt a sebzése, de nem kábít, hanem fellöki az ellenfeleket. A becsapódás után egy lökéshullám indul el a zóna szélei felé, ami sebzi és lassítja az ellenségeket. A megszerzett Stardust növeli a The Skies Descend becsapódási területét és zónáját, ahogy a Falling Starét is.

A videó és a leírás alapján szórakoztató lesz majd a mini-reworkön átesett Aurelion Sollal játszani, sőt jóval könnyebben lehet majd kezelni a kezdőbb játékosoknak is. Nem kell odafigyelni a tökéletes pozicionálásra, mint a jelenlegi változatnál, köszönhetően annak, hogy elveszíti fő sebzésforrását a hős, a keringő gömböket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a megújult Aurelion Sol?