Bezár a 2019-es V4FSF bajnok szervezet

Bezár a 2019-es V4FSF bajnok szervezet

11 éves fennállása alatt számtalan tehetség fordult meg a Trickednél, akik kisebb és nagyobb trófeákkal gazdagították ezidő alatt a dán e-sport történelmet.

Szomorú bejelentést tett a héten a Tricked: a szervezet lényegében bezár és elengedi összes játékosát, valamint többé nem üzemeltet profi csapatokat. A dánok azért hozták meg ezt a nehéz döntést, mert „az ország jelen állása alapján túl nehéz üzemeltetni a Tricked Esport professzionális e-sport szervezetét, a Tricked Esport nem látja, hogyan lenne képes az e-sporthoz köthető ambícióit felelős módon realizálni a jelenlegi piacon”. A vélhetően pénzügyi nehézségekkel küszködő szervezet több játékosával is szerződésben áll még, de ezeket nem kívánja érvényesíteni, vagyis mindenki szabadon, kivásárlási ár nélkül távozhat tőlük.

A Tricked egykoron CS:GO, Dota 2, League of Legends, FIFA, Hearthstone, Fortnite és Heroes of the Storm csapatokat is üzemeltetett. Counter-Strike-ban 11 éves múltra tekinthetnek vissza, ezidő alatt Dánia egyik legfontosabb szervezete voltak tehetséggondozás szempontjából. Rengeteg neves játékos játszott a színeikben a karrierjeik elején, így például es3tag vagy refrezh is. De a csapat tornákat is nyert az évek alatt, ezek közül a legnagyobb sikerük a V4 Future Sports Festival első helye volt Budapesten a HUNDEN, Bubzkji, acoR, sjuush és roeJ alkotta felállással. A Tricked legutóbbi csapata is egy feltörekvő ötös volt. Legismertebb játékosuk alighanem az a Lucky volt, aki korábban a Stockholm Majorön is játszott az Astralisszal.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!