Egy éve volt a felejthetetlen hangulatú V4FSF 2019 CS:GO döntője!

Egy éve volt a felejthetetlen hangulatú V4FSF 2019 CS:GO döntője!

Fergeteges volt a hangulat, nem csak a CS:GO döntőben, de az egész rendezvényen is.

A COVID-19 jött, látott és mindenki életét felforgatta. Ahogy külföldön, úgy itthon sem voltak LAN-on e-sport versenyek idén, pedig az utóbbi években már egészen hozzászoktunk a különböző rendezvényekhez.

A hazai e-sport egyik legnagyobb dobása tavaly a V4 Future Sports Festival volt, amit akkor már második alkalommal rendeztek meg Budapesten. Akkor 21 ezer ember látogatott ki a rendezvényre, élőben pedig 2,5 millióan követték a közvetítéseket. Sokszínűek és izgalmasak voltak úgy az e-sport versenyek, ahogy a fesztivál összes többi programja is. A CS:GO verseny később bekerült Vital szokásos évi összefoglaló videójába is, a rendezvény pedig rangos nemzetközi díjat nyert idén tavasszal.

A 2019-es V4FSF CS:GO döntőjét napra pontosan egy éve játszotta a Tricked és a Virtus.pro. Mondhatni mindkét csapat óriási meglepetést okozott a szurkolóinak, főleg a Tricked, akik végül Mirage-t, Nuke-ot és Traint követően a 2019-es V4FSF CS:GO bajnokai lettek. A torna MVP díját pedig az a Bubzkji kapta, aki azóta már a négyszeres Major győztes Astralist erősíti.

Ha lemaradtál esetleg a tavalyi meccsekről, akkor van egy jó hírünk. Az EsportGuru műsorán szerda este 8 órától és csütörtök este 21:15-től láthatjátok majd az elődöntőket, szombaton pedig, 19:30-tól a döntő izgalmait is újra átélhetitek majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!