Rangos nemzetközi díjat nyert a 2019-es V4 Future Sports Festival

Rangos nemzetközi díjat nyert a 2019-es V4 Future Sports Festival

A színvonalas rendezvényt az európai mezőnyben díjazták.

Budapest adott otthon 2019. szeptember 21-22-én a V4 Future Sports Festivalnak, Magyarország és a régió egyik legnagyobb e-sport versenyének. A hazai és nemzetközi játékosok egyéniben, illetve csapatban mutathatták meg az élő közönség előtt, hogy a "jövő sportja, a sport jövője" szlogen igenis illik az e-sportra. A dinamikusan fejlődő ágazat egyre többeket mozgat meg világszerte, de nagy, offline eseményből viszonylag keveset szerveznek ebben a régióban. Ezért kiemelkedő az Egymillióan az esportért, a Lounge Group és az Esport1 kitartó munkájával megszervezett V4FSF, aminek második felvonása minden addigi rekordot megdöntött. 21 000-n döntöttek úgy, hogy élőben szeretnének kikapcsolódni a V4FSF helyszíni programjain, emellett 2,5 millióan online követték a közvetítéseket. A színvonalas eventet a nemzetközi zsűri is értékelte a Global Eventex Awards online díjkiosztóján.

A V4FSF az "európai események" kategóriában szerezte meg a harmadik helyezést. Az élen a Music Awards Ceremony MAC végzett, az ezüst díjjal a Career Show 2019 gazdagodott. 

A V4FSF-re kilátogatók készíthettek közös képet PashaBicepsszel és Hide the Pain Harolddal, végigizgulhatták a Tricked menetelését a CSGO versenyen, betekintést nyerhettek a GTS autószimulátor és Fortnite játékokba. Azonban nemcsak nézőként lehetett részt venni az ingyenes rendezvényen, ugyanis kipróbálható konzolokból és videójátékokból rengeteg állt rendelkezésre. A színes programok, az érdekes előadások tovább emelték az esemény színvonalát, sőt akár helyszíni nevezéses bajnokságokban is megcsillogtathatták a tudásokat a látogatók.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Tricked győztes pillanatok - V4FSF

Kövess Minket!