V4 Future Sports Festival FIFA 22 - Képeken az utolsó offline nap

V4 Future Sports Festival FIFA 22 - Képeken az utolsó offline nap

A rájátszásban tovább folytatódott a magyar menetelés a V4-en, végül azonban az alsó-ágról érkező duó jobban bírta idegekkel a döntőben. Íme a legdrámaibb pillanatok képekben.

A harmadik, utolsó napon is sikerült az online csatornákon szurokoló rajongókat elkápráztatniuk a magyaroknak, molnargabo és Chris_Maj parádés játékkal ugyanis végigverve mindenki a felső-ágon beverekedte magát a fináléba. 

Azonban az alsó-ágon kicsit álmoskásan és gyengébben játszó szerb duó valahogy összekapta magát annyira, hogy kiharcolja magának meccsről-meccsre a győzelmet. Ez pedig visszarepítette őket a fináléba, ahol eleve revansot akartunk venni rajtuk. Minden jól is alakult, hiszen megszereztük a vezetést viszonylag gyorsan, de aztán ellenfelünk csúcsra ért, és higgadt játékkal szép lassan megfordították a párharcot. Karnyújtásnyira volt a diadal, végül azonban molnargabonak és Chris_Majnak be kellett érnie az ezüsttel. Mindenesetre a győztesek öröme, a trófea, az ünneplés, és a legemocionálisabb pillanatok ezen a napon születtek:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!