Hirdetés

A V4 Future Sports Festival is helyett kapott az új CS:GO Rewind videóban!

Ezek a képsorok tökéletesen megmutatják, hogy ez a játék mennyire telitalálat e-sportra.

Hirdetés

Vital egy népszerű litván tartalomgyártó, aki a profi Counter Strike játékosokról készít videókat. Évek óta szállítja a lelkes rajongóknak az összefoglalókat, visszatekintéseket az elmúlt évekről, így a 2019-es esztendő sem maradhatott ki a sorból.

A tavalyi év finoman szólva sem volt unalmas a CS:GO közösség számára, rengeteg szórakozást okozott szinte mindenkinek ez a játék. Tele volt magasba emelt trófeákkal, ikonikus és epikus jelenetekkel, de felsorolni is nehéz lenne a legcsodálatosabb pillanatokat. A V4 Future Sports Festival második felvonása révén pedig hazánk is méltóképpen szerepel a válogatásban.

Csak egy ilyen hosszú videóba férhetett bele a rengeteg hihetetlen lövés, valamint a sok-sok sírva röhögős momentum, illetve ezeknek a koronázatlan királya, Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski és Lengyel "Draulon" Balázs jelenete. De a képsorok között helyet kapott a V4 Future Sports Festivalon a Virtus.pro-t a döntőbe kísérő (segítő) rajongótábor is. Akármennyiszer pörgettük végig, újra és újra képesek vagyunk megnézni. Nektek is tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te kinn voltál a V4FSF-en?

  • 50 %
  • 40 %
  • 10 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?