Az átigazolási piacon nincsen fék: Lucky is új otthonra talált!

Az átigazolási piacon nincsen fék: Lucky is új otthonra talált!

Cserélt a Tricked és az Entropiq is, coldzeráék pedig belefogtak az állítólagos tervükbe, ezért újabb játékos került a kispadra a 00Nationnél.

Luckynak sikerült elhagynia a Bubzkji által már előmelegített kispadot az Astralisban, visszatér a Trickedhez játszani. A hetek óta pörgő átigazolási piac középpontjában álló CIS-régióban is újabb változás jött tegnap: az Entropiq lecserélte Lack1t a korábban a Spiritnél játszó mirre. Továbbá Dél-Amerikában is folynak az újjáépítések, a 00Nationnél pletykált coldzera–TACO-projekt létrejöttéhez elengedhetetlen lépést jelentettek be hajnalban: a guatemalai malbsMd a kispadra került.

Lucky közel egy évvel ezelőtt a Trickedből igazolt az Astralishoz, hogy 18 évesen átvegye a történelem legsikeresebb AWP-sének helyét a csapatban. A nyomás és a folyamatos játékoscserék közepette kevés lehetőséget kapott arra, hogy sikerrel is járjon, így idén márciusban farlig váltotta őt a kezdőben. Lucky szerepe innentől kezdve annyi volt, hogy az Astralisnak ne kelljen résztvennie az RMR-selejtezőkön. Amint elkezdték a tornát, kicserélték farligra a lejelentett kezdőből Bukarestben is. A dán játékos esetében félő volt, hogy a karrierje végét jelenti majd az Astralisban töltött ideje. De a Tricked úgy döntött, visszafogadják őt larsen helyén.

Az Entropiq eddig ismert felállása 2021 eleje óta játszott együtt, azóta lejutottak a Stockholm Majorre, döntőt játszottak a V4 FSF 2021-es kiadásán és stabilan a világ legjobb tizenöt csapata között szerepeltek. Azonban 2022. a sikerek helyett a csalódásokról szólt, miután a selejtezőkön és a nemzetközi tornákon is sorra elhullottak, majd az orosz-ukrán háború hatása miatt például az IEM Dallast is ki kellett hagyniuk. Ráadásul a bukaresti RMR-on is lebőgtek, így Antwerpenbe már nem jutottak el a Majorre. A csere elkerülhetetlen volt, mir érkezésével jelentős tapasztalatot kapnak majd, miközben Lack1 kezét teljesen elengedte a szervezet.

A 00Nationről a múlthéten jelent meg egy brazil riport, miszerint coldzerán kívül mindenkit a kispadra tesznek és HEN1 kivételével leigazolják a teljes GODSENTet, beleértve az edzőket is. Ez a lépés még nem történt meg, de egyre nagyobb az esély, hogy megfog, ugyanis leo_drk után a guatemalai malbsMd is a kispadra került. A 00Nation közleményéből nem sok minden derül ki, azt írják, „arra a következtetésre jutottunk, hogy változások kellenek a céljaink eléréséhez”, továbbá „ez a döntés a játékosokkal közös megegyezés alapján született”. A 00Nation aktív felállása már csak három játékosból áll, de coldzera mellett a pletykált projekt miatt vsm és try helye sincs biztonságban. Ami malbsot illeti, állítólag korábbi csapata, a TeamOne érdeklődik iránta.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!