Riport: TACO és coldzera újra együtt játszana?

Riport: TACO és coldzera újra együtt játszana?

A Dust2.br riportja szerint a 00Nation leigazolja coldzera mellé a GODSENT játékosait, ezzel négy játékost a kispadra kényszerítve.

A 00Nation nagy dobásra készül a Dust2.br riportja szerint: kivásárolhatják a GODSENT négy játékosát és két edzőjét a szerződéseikből, így közel három év után újra együtt játszhat TACO és coldzera párosa! A lépés azt jelentené, hogy a norvég szervezet teljesen brazil felállásra váltana és csak coldot tartanák meg a kezdőben, így lényegében az eddig ismert GODSENT csapatban történt egy -HEN1 +coldzera csere.

A riport alapján a 00Nation jelenlegi játékosai, azaz vsm, malbsMd és try csatlakoznak az RMR-ek óta kispadon lévő leo_drk mellé. MalbsMd és try felől állítólag már érdeklődnek a korábbi orgjaik, a TeamOne és a 9z. Vsm és leo_drk már a 00Nation kNg-féle, tavalyi felállása óta az orgnál vannak, de az ő jövőjük egyelőre tisztázatlan. Ahogyan HEN1 jövője is, akiről itt szó sem esik, pedig kivásárolják mellőle a teljes csapatát. A riport szerint a GODSENT edzői stábja is átigazol az új csapathoz: chucky lesz a vezetőedző, AlaNDieg0R a segédedző. Egyelőre nem tudni, hogy az így csapat nélkül maradó GODSENT mit tervez akár HEN1vel, akár nélküle.

A 00Nation felállása

Marcelo "⁠coldzera⁠" David
Epitacio "⁠TACO⁠" de Melo
Bruno "⁠b4rtiN⁠" Câmara
Bruno "⁠latto⁠" Rebelatto
Eduardo "⁠dumau⁠" Wolkmer

Olavo "⁠chucky⁠" Napoleão (vezetőedző)
Alan "⁠AlaNDieg0R⁠" Riveros (segédedző)

Mario "⁠malbsMd⁠" Samayoa (kispad)
Santino "⁠try⁠" Rigal (kispad)
Vinicius "⁠vsm⁠" Moreira (kispad)
Leonardo "⁠leo_drk⁠" Oliveira (kispad)

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!