LEC: Visszatér a ligába Vizicsacsi egykori csapattársa!

LEC: Visszatér a ligába Vizicsacsi egykori csapattársa!

2018-ban még Vizicsacsi oldalán harcolt, most Perkzzel játszhat egy csapatban a német veterán.

Egyre közeledik az LEC 2023-as tavaszi szezonjának nyitónapja, ugyanis március 11-én elstartol az EMEA-régió topligájának következő szakasza. A csapatok a háttérben mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb állapotban tudjanak belevágni a Bo1-ekbe, amelyeket ismét három hét alatt lezavarnak majd. A feszített tempóban nincs változás, ahogy abban sem, hogy minden mérkőzést élőben, magyar nyelven követhetsz dropokért lolesports.com-on. A Team Vitality a Winter Splitben bár megnyerte az alapszakaszt, mégis cseréltek egy játékost a Spring Splitre. Neon helyére érkezett Elias "Upset" Lipp, aki az átigazolás előtt még a Fnatic cseréje volt.

Schalke 04, Origen, Fnatic és most a Team Vitality

A 23 éves veterán profi LoL-os karrierje 2016-ban indult, az LEC-be először 2017-ben kóstolhatott bele. Legsikeresebb éveit a Fnaticnál töltötte, de sosem nyerte meg a legrangosabb EMEA-régiós sorozatot. 2018 és 2021 nyarán második helyet ünnepelhetett, emellett háromszor volt bronzérmes. A Team Vitality csiszolatlan gyémántjainak (Photon és Bo) oldalán talán összejöhet neki az, amiről eddig csak ábrándozott.

Upset érkezésével eldőlt, hogy Neont még a kispadra sem tartják meg a Méhek. A szervezet igyekszik segíteni abban egykori ADC-jének, hogy minél hamarabb új csapatot találhasson. A jelenlegi információk szerint mindegyik LEC-csapat megtalálta már a tavaszi szezonra a kezdő lövészét, így csak egy kisebb ligában tarthatnak igényt Matúš Jakubčík szolgálataira a következő hónapokban.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Upsettel megnyeri a tavaszi alapszakaszt a Team Vitality?