Visszavonulhat az egyik legnagyobb brazil legenda?

Visszavonulhat az egyik legnagyobb brazil legenda?

Egy ideig sajnos búcsút kell intenünk TACOnak, de még szeretne visszatérni!

Bár nem értek el kimagasló eredményeket, mégis volt valami nagyszerű abban, ahogy a veterán brazil legendák színpadra léptek tavaly az IEM Rio Majorön, olyan kimagasló játékosok, mint FalleN vagy TACO. Bár a 00Nation néhány napja jutott be az ESL Pro League 17. szezonjának rájátszásába, játékuk koránt sem nevezhető stabilnak, sőt, felállásuk sem a megszokott. TACO pici szünetre vonult az EPL kezdete előtt és bár akkor arról volt szó, hogy csak ezt a versenyt hagyja ki, ma már tudjuk, hogy nem ez a helyzet.

TACO tegnap éjszaka Twitteren számolt be arról, hogy bár egyelőre nem jelenthető ki a visszavonulása, mindenképpen szünetet kell tartania, hosszabb ideig, mint azt tervezte. Hogy pontosan mikor és hol térhet vissza, azt egyelőre nem tudni. TACO azt sem árulta el pontosan, hogy milyen problémák miatt kell picit a háttérbe vonulnia.

„Sajnos nem veszek részt az RMR-tornákon és ha továbbjut a csapat, a Majorön sem. Én magam sem ismerem még a jövőmet, de az biztos, hogy időt kell szánnom magamra, hogy kitaláljam mi a következő lépés. Ez nem jelenti azt, hogy elhagyom a 00Nationt vagy, hogy elhagyom a CS:GO-t, de helyre kell jönnöm, hogy aztán a lehető legjobb döntéseket tudjam meghozni."

A kétszeres Major-győztes brazil immár több, mint 10 éve él a Counter-Strike bűvöletében, legnagyobb eredményeit pedig az SK és az LG színeiben szerezte. 2016-ban és 2017-ben ezekkel a csapatokkal tudott CS:GO-Majort nyerni, ezzel pedig beírta magát a Counter-Strike történelemkönyvébe.


Az ESL Pro League mellett a magyar mezőnyben is egyre nagyobb a nyüzsgés. Elindultak a 2023-es Magyar E-sport Válogatott válogatóversenye, amire még te is jelentkezhetsz és akár te is a Magyar CS:GO Válogatott játékosa lehetsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!