Rémisztő Fortnite Creative 2.0 horror pályák

Rémisztő Fortnite Creative 2.0 horror pályák

Ezeket a térképeket ijedősöknek csak saját felelősségre ajánljuk, ugyanis nem mindenki képes kibírni a pályán tapasztaltakat.

Mikor megjelent a Creative 2.0 beszéltünk arról, hogy idő kell mire megérkeznek az igazán izgalmas alkotások. Úgy tűnik, hogy azóta szép számban készültek különböző térképek, és ez alól a horror téma sem kivétel. A játékosok egy része mindig is odavolt az ilyen pályákért, azonban egy idő után ezek egyhangúvá váltak. Hála a 2.0-nak a tartalomgyártók megreformálhatták a műfajt. Ebből nyújtunk alább most ízelítőt. 

 Scary Doll – 7595-1913-2803 

Ezen a belső nézetes horror térképen egy sötét, és kísérteties romhalmaz csapdájába estél. Nem tehetsz mást, mint menekülsz a félelmetes óriásbabától, aki a félhomályban vár rád, hogy eltegyen láb alól. Ha érzel magadban elég erőt ahhoz, hogy szembenézz vele, akkor garantáltan egy izgalmas kalandban lesz részed.

 FNAF Fortflix – 5905-2468-3692 

A FNAF által ihletett pályán minden sarkon a gonosz leselkedik rád, így az eszed mellett a reflexeidre is szükséged lesz, hogy egyáltalán túléld a kalandot. A számos akadályon és rejtvényen túl, bármelyik pillanatban érhet téged nem várt meglepetés, melynek garantáltan nem fogsz örülni. Baráti társaságok számára talán ez a legkiválóbb horror map jelenleg.

 Banana Horror – 1951-1334-6202 

Ez egy, a híres tartalomgyártók által is felkapott pálya, ahol egy brutálisan kidolgozott, és elképesztően rémisztő banán elől kell menekülnünk. Az kórházi hangulatot idéző folyosókon nehéz dolgunk lesz lehagyni a banánt, de nem tehetünk mást... Ha elkap, kegyetlenül nekünk esik, és végünk. Az adrenalin szerelmeseinek egy kihagyhatatlan alkotás.

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %