Fortnite: Brutális horror pályák

Fortnite: Brutális horror pályák

Rémisztően jó vasárnapi program.

A horrorjátékoknak hatalmas rajongótábora van, akik folyamatosan keresik az újabb izgalmakat és a különböző ijesztő játékmódokat. Hála a Fortnite Creative módjában végbement változásoknak, és a folyamatos fejlesztéseknek, az alkotók könnyedén létrehozhatják a saját horror pályájukat, amin bárki játszhat, és képes vetekedni a kimondottan ilyen témájú játékokkal. 

Ebben a cikkben összeszedtünk különböző pályákat, amik hozzák a horror hangulatot, és közöttünk reményeink szerint mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

 48 Hours of Anarchy 

A map nevéből is adódik, hogy egy kaotikus pályáról van szó, ahol két éjszakát kell túlélnünk úgy, hogy közben kihívásokat teljesítünk, és rejtvényeket oldunk meg, miközben a többi játékossal küzdünk. Ez az alkotás számos horror elemet magába foglal, emellett pedig sokat merít a The Purge nevet viselő filmsorozatból. A következő kóddal kezdhettek bele a kalandba: 0104-8479-6206

 VHS Project 

Az ismert Fortnite horror témájú tartalomgyártó AFK Venom ismét hatalmasat alkotott azzal, hogy kiadta ezt a kétrészes túlélő horrort, ahol a résztvevőknek acélidegekre van szükségük az ép elméjük megtartásához. Ennek a kimondottan nyugtalanító pályának az első részéhez 0444-2689-6036, a másodikhoz pedig 2369-2784-6379 a belépési kód. 

 The Backrooms 

Ha te is creepypasta rajongó vagy, akkor biztosan ismerős lesz számodra ez a map. Nem tudod, hogy kerültél ide és azt sem, hogy hogyan juthatsz ki élve. A Backroomsba szándékosan lehetetlen belépni, de ha szerencséd van, akkor talán valahogyan visszakeveredhetsz a való világba. A bejutásban most segítünk, elég ha a 4284-8758-1462  kódot használod.

 Ti melyik típusú horrorjátékokat kedvelitek a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %