Ekkor érkezik a Fortnite Creative 2.0

Ekkor érkezik a Fortnite Creative 2.0

Bárcsak már a héten bekerülne.

A Fortnite 2017-ben adta ki a Battle Royale módját, ami rögtön hatalmas siker lett, és teljesen elvitte a reflektorfényt a Save The World-ről. Hasonlóan nagy sikert aratott a Creative mód létrehozása, amit 2018 decemberében mutattak be, és azóta megállíthatatlanul növekszik. Ennek köszönhetően a játékosok kiélhetik a kreativitásukat, és különféle pályákat hozhatnak létre. 

A tavasz végén sokunk örömére Tim Sweeney – az Epic Games vezérigazgatója – bejelentette, hogy érkezik a Creative 2.0, ami még több lehetőséget biztosít majd a felhasználóknak. Ezt követően több dokumentum is kiszivárgott, amelyekből kiderült, hogy például létrehozhatunk majd NPC-ket, irányíthatjuk a vihart és még sok egyéb. 

A napokban Twitteren megkérdezték Sweeney-t, hogy mikorra várható a fejlesztés, amelyre ő azt felelte, hogy jól haladnak a munkálatokkal, ezért már idén elérhető lesz, azonban nem mostanában. 

Noha ezzel nem lettünk sokkal előrébb, legalább megtudtuk, hogy ebben és valószínűleg még a következő seasonben is nélkülöznünk kell majd az újféle Creative-ot. Ha a híresztelések igazak – márpedig a vezérigazgató is erre utalt – ősz végén vagy tél elején próbálhatjuk ki először a 2.0-át. Addig sincs okunk szomorkodni, hiszen végtelen pálya áll a rendelkezésünkre így is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sokkal jobb lesz a 2.0?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %