Fortnite: Három Deathrun pálya kezdőknek

Fortnite: Három Deathrun pálya kezdőknek

Egy kis kikapcsolódás vasárnapra.

Ha nem szeretnénk a Battle Royale móddal járó stresszt magunknak, akkor néha érdemes átlépni a Creative-ba, ahol végtelen lehetőség vár ránk, és könnyedén kikapcsolódhatunk.

A Deathrun mód számtalan játékban feltűnt már, és a Fortnite-ban is az egyik legkeresettebb kategóriává nőtte ki magát. Ezeken a pályákon különböző akadályokon kell átverekedni magunkat, hogy végül beérjünk a célba, és sikeresen teljesítsük a kihívást. Általában ezek nem az egyszerűségükről híresek, és gyakran az őrületbe kergetik a próbálkozókat, ezért most bemutatunk három olyan pályát, amelyek könnyűek, de mégis jót szórakozhatunk a menet során.

 350+ PARKOUR FOR FUN 

Ezt a pályát a népszerű youtuber CanDook készítette. Több mint 350 olyan mutatványt és ugrást tartalmaz, amelyek könnyedén kivitelezhetőek, de mégis versenyzésre adnak lehetőséget a többi résztvevővel szemben. A következő kóddal léphetünk be rá: 1387-7831-4752

 300+ LEVEL EASY DEATHRUN 

Ez egy nagyon szórakoztató pálya, ami a Lehetetlen küldetés" nevet viselő televíziós sorozatot idézheti fel némelyekben. A több mint 300 akadály lehetőséget ad arra, hogy a barátainkkal órákon át elszórakozzunk. A 2447-4493-5934-es kóddal érhetitek el.

 200 LEVEL DEFAULT DEATHRUN 

Ez a térkép már Chapter 3 során készült, ezért az új elemeket is tartalmazza. 10 tematikát ölel körbe 20-20 pályával a vadnyugattól elkezdve a téli témákon át. Annyira jól sikerült ez a pálya, hogy felkerült az Epic's Picks listájára is. A kód amivel beléphettek a következő: 3603-5932-1967

Remélem mindenki talált ezek között számára megfelelő Deatrunt, és ezáltal megkoronázhatja a hét utolsó napját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a legszimpatikusabb?

  • 10 %
  • 20 %
  • 70 %