Újabb videón ismerkedhetünk meg a The Texas Chain Saw Massacre ijesztő játékmenetével

Újabb videón ismerkedhetünk meg a The Texas Chain Saw Massacre ijesztő játékmenetével

Az 1974-ben megjelent klasszikus horrorfilm videójátékos feldolgozása újabb trailert kapott, amely rendkívül hátborzongatóra sikerült.

Hatalmas népszerűségnek örvendett, valamint a horrorfilmre, mint műfajra is nagy hatással volt az 1974-ben elkészült A texasi láncfűrészes mészárlás (The Texas Chain Saw Massacre) című film: az alacsony költségvetésű produkció tarolt a mozikban, a főszereplő, Bőrpofa (Leather Face) pedig azóta is ikonikus karakternek számít a horrorok között.

A film alapján készít játékot a Gun Media, a The Texas Chainsaw Massacre-t a 2021-es The Game Awards-gálán jelentették be. A játék hasonlítana a kiadó másik játékára, a Friday the 13th-re, valamint a Behaviour Interactive címére, a Dead by Daylight-ra: ebben az asszimetrikus túlélőhorrorban a játékos egy gyilkos, vagy épp a potenciális áldozatok bőrébe is bújhat. Előbbiek között ott van a filmből megismert Bőrpofa is, de ennél többet is megtudhatunk a játékról az alábbi videóból:

A játékra biztos, hogy sokat kell várni: egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor 2023-ban fog megjelenni, PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked felkeltette érdeklődésed a játék?