Gaming: Már megint a Marvelt másolja a DC

Gaming: Már megint a Marvelt másolja a DC

A 2022-es év mobiljátékát szeretné lemásolni a DC.

Hosszú évek fejlesztése után végre 2022-ben megjelent a MARVEL SNAP!, a gyűjtögetős kártyajátékok legújabb csillaga. A Hearthstone első emberének számító Ben Brode által alapított Second Dinner elképesztő munkát végzett, így teljesen megérdemelten húzta be a The Game Awards gáláján az év legjobb mobilos videójátékának számító elismerést a csettintgetős program. A hatalmas siker hullámait szeretné meglovagolni a rivális univerzum is, itt van a DC Dual Force, ami ugyanebben a műfajban alkotna maradandót.

The Flash, Wonder Woman és a többiek

A PvE- és PvP-elemekből táplálkozó játék szeretne még több mágiát csempészni a képernyőkre. Összetettebb játékmechanika, de mégis letisztultabb pálya várja majd a gamereket 2023-ban. Nincs manaköltség, nincsenek helyszínek, itt tényleg minden majd a kombókon és a szuperhősökön/szupergonoszokon múlik majd. Kifejezetten PC-re fejlesztik, de óriási ziccer lenne kihagyni a mobilos portot egy kártyajáték esetében. A SNAP! egyik legnagyobb előnye, hogy tényleg bárhol lehet pörgetni, mivel az elejétől a végéig maximum 3-5 perc egy összecsapás. Ennél hosszabb mérkőzések lehetnek ugyan szórakoztatóak, de valami hatalmasat kell durrantania a DC-s CCG készítőinek. A piac jelenleg elég telítettnek tűnik, mivel három nagy cím ural gyakorlatilag mindent.

  • A hosszabb, de mégis leegyszerűsített küzdelmek kedvelőinek ott van a Hearthstone, a világ legnépszerűbb online kártyajátéka
  • Az összetetteb stratégáknak a Magic: The Gathering Arena nyújthat kellemes pillanatokat
  • Végül a sokat emlegetett MARVEL SNAP!, ami dinamikájával hódított meg milliókat

A DC Dual Force megjelenését egyszer már el kellett kellett halasztani, a rajongók abban bíznak, hogy a néhány hete beharangozott 2023-as dátum már tényleg véglegesnek tekinthető.

Kövess Minket!



Te játszottál már a MARVEL SNAP!-pel?