Középfölde vándorai figyelem! – Akciós Gyűrűk ura-játékok várnak Steamen

Középfölde vándorai figyelem! – Akciós Gyűrűk ura-játékok várnak Steamen

A Gyűrű Ura-játékok legjobbjaihoz juthatsz hozzá most olcsóbban a Gollum megjelenése előtt.

Szereted A Gyűrűk Urát? Még inkább a TLotR-videójátékokat? Akkor most nagyon jó hírünk van a számodra, ugyanis a kissé ellentmondásos The Lord of the Rings: Gollum május 25-i megjelenése előtt a legjobb Gyűrűk Ura-játékok lettek leárazva Steamen, így most te is behúzhatod őket meglehetősen kedvező áron. Merülj el a Nemesis System és a LEGO címeiben.

Középfölde egy masszív leárazást kapott, olyan klasszikusat, mint a Middle-earth: Shadow of War most nagyon olcsón megvásárolhatsz. Olyan jó ajánlat, hogy már szinte hihetetlen, neked sem érdemes kihagyni. Nagyon a babérjaidon sem ülhetsz, ugyanis a lehetőség hétfőig, május 15-ig él, utána visszaáll az eredeti ára ezeknek a programoknak. Az alábbi listán szereplő játékokra mindenképp érdemes vetni egy pillantást.

  • Shadow of Mordor and Shadow of War double pack
  • Shadow of Mordor GOTY 
  • Shadow of War Definitive Edition
  • Lego Lord of the Rings
  • Lego The Hobbit

A játékokat 4-5 euróért lehet megvenni, DLC-hez pedig centekért juthatsz hozzá. Ráadásul a kiadások között is válogathatsz, hiszen a Shadow of Mordor önmagában vagy GOTY-frissítéssel is beszerezhető, és azt ajánljuk, hogy egy ilyen akciónál mérlegeld, hogy az extra tartalmat tartalmazó változatot szerezd be, mert valószínűleg jobban jársz. Ez tökéletes ráhangolódás a The Lord of the Rings: Gollumra, ha pedig az a játék felsülne, ezekhez még mindig visszatérhetsz nosztalgiázni.

Kövess Minket!