Újabb előzetest kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Újabb előzetest kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Kikerül valaha a játék a fejlesztői pokolból?

Újabb játék, ami nem nagyon tud kikecmeregni a fejlesztői pokolból. Évek óta piacon kéne lennie a The Lord of the Rings: Gollumnak, amit többször is elhalasztottak. Látva a játék állapotát, ez azért nem meglepő, és nem a tegnap kiadott új trailer győzött meg minket arról, hogy ez lesz 2023 legszebb játéka.

A 2023-as Nacon Connect során mutatta be a francia kiadó a program legújabb előzetesét, amely a történetet helyezte középpontba. Láthattuk, hogy miként bánnak szegény Szméagollal, hogyan szerez barátot, de még Gandalf is felbukkan a kétperces videóban, miközben Középfölde ismerős tájait is megcsodálhatjuk.

A megjelenési dátumhoz nem lettünk közelebb, 2023-ra ígérték most is, korábban a megjelenési ablaknak a 2023 áprilisa és szeptembere közötti időszakot adták meg. A játék – amely PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre érkezik – nagy fába vágta a fejszéjét, már nagyon sok próbálkozás bukott bele J.R.R. Tolkien világának megformálásába. A kudarc elkerüléséhez elengedhetetlen valami egyedi ötlet, és a sem lenne baj, ha ehhez látványos világ párosulna. Persze a videó elején kiemelik, hogy ez nem a végleges verzió, hiszen a szoftver fejlesztés alatt áll, így még reménykedhetünk abban, hogy a Daedalic Entertainment boszorkánykohányában valami izgalmasat főznek majd ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!