Játékmenet videón a The Lord of the Rings: Gollum

Játékmenet videón a The Lord of the Rings: Gollum

Te ki fogod próbálni a The Lord of the Rings: Gollumot?

Kevés igazán jó The Lord of the Rings játékot láttunk az utóbbi 20 évben, ezt nagyon jól tudja a Daedalic Entertainment is. Éppen ezért gondolták azt, hogy egy újabb tucatprogram helyett valami egyedit alkotnak, ehhez pedig melyik másik karakter lenne jobb választás, ha nem Gollam.

Gollam még mindig a Tolkien regék egyik legizgalmasabb, ugyanakkor legrejtélyesebb karaktere, akinek sztoriját bőven lehetne még mélyíteni, például egy videójátékkal.

Ez lehet a fejlesztők terve is, a gond csak az, hogy a grandiózus terv megvalósítása egyelőre nem igazán nyerte el a játékosok tetszését. A francia kiadó, a Nacon tegnap esti prezentációjában a Gollum játék is előkerült. Bár végre új játékmenetet láttunk a programból, az csak még több kérdést vetett fel és még több aggodalomnak adott helyet.

Suta animációk, butácska grafika és a játék magját adó konkrét elemek hiánya, leginkább így lehetne összefoglalni a tegnapi előzetest. Még mindig nem tudni mit is akarnak ezzel a játékkal a Daedalic emberei és ez egyre inkább aggasztó.

Reménykedni persze szabad, bízzunk benne, hogy kellemes meglepetést okoz majd a szeptember 1-én PC-re, PS4-re, PS5-re, XOne-ra és XSX-re érkező The Lord of the Rings: Gollum, ami szinte egyszerre debütál majd a The Rings of Power sorozattal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ki fogod próbálni a The Lord of the Rings: Gollumot?

  • 50 %
  • 50 %