Megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Továbbra sem tudjuk eldönteni, hogy kell-e nekünk ez a játék.

Szeptember másodikán debütál majd a The Rings of Power sorozat az Amazon kínálatában. A széria már kapott is egy rövid, ám hangulatos előzetest, ami persze rögtön két táborra osztotta a Tolkien rajongókat. Az egyik oldal tűkön ülve várja a sorozatot, a másik pedig már most elkönyvelte magában, mint óriási csalódást.

Várható volt, hogy a Nacon és a Daedalic új játéka meglovagolja majd a sorozat körüli hype-ot, tegnap pedig már be is jelentették ezt. Megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum, ami csodák csodájára, szeptember elsején, egy nappal a sorozat előtt érkezik majd.

Ahogy az Amazon szériája, úgy a Daedalic játéka sem győzte még meg maradéktalanul a rajongókat, de kár lenne lőre leírni a programot. Bízzunk benne, hogy meglepetést okoz és kiváló szórakozást nyújt majd.

A The Lord of the Rings: Gollum szeptember 1-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re.Tervben van a Nintendo Switches változat is, de arra még picit többet kell majd várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!