LoL: Átveri a boltos a játékosokat, elérhetetlen a bugos tárgy

LoL: Átveri a boltos a játékosokat, elérhetetlen a bugos tárgy

Ismét egy olyan porszem került a gépezetbe, ami akár mérkőzéseket is eldönthet.

A 13.10-es League of Legends-frissítés óriási változtatásokat emelt be a kliensbe, ezért az lett volna csak az igazán meglepő, ha nem találkoznak a játékosok egy game breaking buggal. "Szerencsére" a spagettikódban ismét megtalálták azt a formulát, amely fejtörést okozhat a fejlesztőknek a következő napokban. A Riot Games nem is próbálkozott a hiba kijavításával, inkább teljesen elérhetetlenné tették a késői szakaszban megvásárolható itemet. A Watchful Wardstone visszatéréséről egyelőre nincs hír, az biztos, hogy a jövő hét csütörtökön élesedő 13.11-es LoL-patchben legkésőbb fixálni kell majd a hibát a Mátrixban.

Az Őrködő őrszemkő összeomlása

A játékot megtörő bug előidézéséhez nem kellett hatalmas kombinációkban gondolkodni. Teli inventory mellett a Wardstone megvásárlása azonnal előidézte az anomáliát. Nemcsak levonta a játék az 1100 aranyat, még a pink wardot is elvette a játékostól. Egy támogató számára minden egyes extra erőforrás szó szerint aranyat ér, ezért viszonylag hamar belátható, hogy miért okozott a hiba ekkora problémákat. Ez nem az első alkalom az elmúlt hetekben, amikor le kellett kapcsolni az Őrszemkövet. Április második hetében egy végtelen aranyat generáló exploitnak volt az előidézője a tárgy. Érdekesség, hogy ezt a programkódban található hiányosságból fakadó előnyszerzést már 2022-ben bemutatta Vandiril, de a jelek szerint nem egyszerű tökéletesre csiszolni a support mainek egyik kedvelt late game választását.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.