LoL: Játéktörő bug miatt kapcsolták le ezt a tárgyat!

LoL: Játéktörő bug miatt kapcsolták le ezt a tárgyat!

A tárgy alig kerül elő, bár úgy fest, hogy jobb is...

Gamebreaking bugra lett figyelmes a Riot Games a League of Legendsben! A fejlesztői csapatnak ki kellett kapcsolnia az alig használt támogatói tárgyat, a Watchful Wardstone-t, ugyanis egy ügyes exploitnak köszönhetően az itemmel végtelen aranyra tehettünk szert rögtön azután, hogy Vigilant Wardstone szintre fejlesztettük azt.

A glitchre áprili 11-én rá a közösség, és szerencsére nem kellett sok idő, hogy a Riot szagot fogjon, ugyanis egy ilyen bug teljesen tönkreteheti az egyes League of Legends mérkőzéseket. Az exploit úgy működik, hogy megvesszük a támogató tárgyat, átfejlesztjük, majd eladjuk az upgradelt Vigilant Wardstone verziót, ami több aranyat ér, mint a Watchful Wardstone. Azonban ha visszavásároljuk a kisebbik testvért, akkor az rögtön átfejlődik, hisz a tárgyhoz járó küldetést már megcsináltuk. Így ha folyamatosan megvesszük és eladjuk az itemet, végtelen aranyat farmolhatunk ki, ezzel pedig a 20. perc után nem sokkal full buildre kerülhetünk, ami hatalmas előnyt jelent az ellenfeleinkkel szemben.

A Riot Games szerencsére gyorsan reagált, azonban így is késtek egy évet: a hiba ugyanis nem először tűnik fel, a népszerű limittester, Vandiril egy éve már közzétett egy videót, amiben ugyan ezt a hibát mutatta be:

A fejlesztők viszont akkor is megoldották a problémát, így most sem hiszem, hogy sokat kell várni arra, hogy a Watchful Wardstone visszakerüljön a játékba - valamint a feledés homályába, hisz ezelőtt a bug előtt nem igazán tartozott a legtöbbet választott tárgyak közé.

Kövess Minket!