LoL: Sosem volt ennél könnyebb barátokat szerezni az Idézők szurdokában

LoL: Sosem volt ennél könnyebb barátokat szerezni az Idézők szurdokában

A követ minden követ követ, de ez már túlzás.

Minden játékban vannak hibák, de League of Legendsben különösen sok interakció alakulhat ki, amitől óriási a hibák lehetősége is, ami bizony gyakran elő is fordul. Most egy újabb, egészen vad bugot fedeztek fel óvatlan játékosok, amivel a dzsungelszörnyeket egészen a boltig visszacsalogathatod.

Az látszik, hogy Zilean segít a mérkőzés legelején csapattársának Dianának leszedni az első campet. Rá is dobja a bombát a raptorokra, ám azok ezen teljesen besértődnek és egészen az alsó ösvényig követik a támogatót, ahelyett, hogy a dzsungelest támadnák. Soha nem jön el az a pont, hogy visszaforduljanak, ők innentől teljes bosszút esküdtek. Ám csak részben, mert közben azért kettőt beleharapnak a gyanútlan Zeribe is, ha már arra jártak. Sokan a raptorok oldalára álltak ebben a vitában, mondván, te is így reagáltál volna, ha orvul megdobál valaki és ők csak kiüldözték a dzsungelből a betolakodót. 

Bruh are the raptors supposed to do that??
by u/RomaMoran in leagueoflegends

Mások is találkoztak ezzel a jelenséggel és egyébként a farkasokkal is működik. Ebben a klipben egy Twitch húz vissza több tábort is egészen a szökőkútig. Ehhez persze az is kell, hogy a nagyobb farkas és raptor figyelmét lekösse valaki más. Ennek segítségével egy kisebb állatkertet össze lehet szedni. Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni, érdemes azt minél előbb, mert a Riot bármikor javíthatja ezt az anomáliát.

Kövess Minket!



Gamer szótár