CS:GO: Magyar Streamer Bajnokságot szervez a TheVR és Kodiak

CS:GO: Magyar Streamer Bajnokságot szervez a TheVR és Kodiak

Könnyed szórakozás és CS:GO a magyar Twitch arcaival – tudsz ennél jobb kombót?

Nyolc streamerekből és CS:GO-játékosokból álló csapattal indul június 23-án a Magyar Streamer Bajnokság. A versenyt tétek, szponzorok vagy dedikált szervezők nélkül csinálja majd a TheVR, Kodiak, TanárÚr, FeketeMiki, Suri, Kartalib és aszabokristof – elsősorban maguknak és a nézőiknek. Vagyis egy sallangmentes, csak a meccsekről és a szórakozásról szóló streamáradat vár azokra, akik a profi CS:GO nyári szünete alatt sem szeretnének versengés nélkül maradni.

Az eseményen két csoportra osztva indulnak a csapatok és körmérkőzéses formátumban fognak játszani a hétvége során. Mindkét csoportból a két legjobb juthat tovább a későbbi időpontban rendezett rájátszásba, ahol egyenesági kieséses lesz a lebonyolítás.

Egyelőre nem derült ki, hogy hány órakor lesz pontosan az összes mérkőzés, csak a TheVR Jani vezette B3TON összecsapásainak kezdetéről posztolt a streamer. De várhatóan a következő napokban a többiről is lehull a lepel és így tudtok tervezni a hétvégére. Normál esetben egy körmérkőzéses csoportban mindenki egyszerre játszana, vagyis a nézőknek választania kellene, hogy a potenciális hat meccsből melyiket akarják nézni. Viszont emiatt sem kell aggódni, mert TheVR Jani egy korábbi streamben azt ígérte, hogy igyekeznek úgy szervezni a meccseket, hogy minél többet tudjanak követni belőle a nézők is. 

Kövess Minket!



Gamer szótár