Részeg volt, tizedáron adta el az értékes skinjét

Részeg volt, tizedáron adta el az értékes skinjét

Lemaradt egy nulla a piacra dobáskor. Bárkivel megeshet, na.

Mindenkivel megesett már, hogy itt vagy ott lehagyott egy nullát. A legtöbben gyorsan túlteszik magukat az ezért járó matek egyesen, aztán felnőttként már kicsit óvatosabbak. Akik meg addigra sem lesznek figyelmesebbek, azokról szólnak a híres sztorik a filmekből, amelyekben a bénázó gyakornok kihagy dolgokat vagy esetleg hozzákölt még párat, aztán összedől miatta a fél gazdaság. Vagy amikor valaki részegen el akarja adni a 20 000 dollárt érő CS:GO skinjét a kínai piacon, de véletlenül 2 000-et üt be és nem veszi észre a lemaradt nullát, ezért átmegy a csere.

Jó, oké, bevaljuk, ez a harmadik példa elég specifikusra sikerült a másik kettőhöz képest, de ennek oka van. Ugyanis ez az eset szóról szóra megtörtént! Az esetről Drepz, egy skinkereskedő számolt be a napokban. A szóban forgó skin pedig egy StaTTrak gyári új AK-47 Vulcan volt, rajta négy kisebb értékű, de így sem éppen olcsó EMS One Katowice 2014 Holo matricával.

Mint írtuk is már, az eladó a csere során alkohol hatása alatt volt. Ezért vagy lehagyott egy nullát az ár végéről, vagy nem fogta fel, hogy a skinjén még értékes matricák is vannak. Lényeg a lényeg, végül kétezer dollárért kínálta eladásra a skint, ami akár ennek a tízszeresét is megérhette volna, de legrosszabb esetben is legalább az ötszörösét. A vásárló nyilván megörült a remek ajánlatnak, szóval gyorsan lecsapott rá, a részeg eladó pedig át is küldte neki a skint, mint azt egy becsületes kereskedő tenné. Ez a skin a matricák nélkül megy kb. annyiért, mint amennyiért elkelt, tehát elég nagyot bukott rajta az eladó. Úgyhogy a mai leckénk legyen az, hogy ha iszol, ne kereskedj!

Borítókép: 

Kövess Minket!



Gamer szótár