Kiderült mikor jelenik meg a FIFA 24 helyett érkező EA Sports FC

Kiderült mikor jelenik meg a FIFA 24 helyett érkező EA Sports FC

Nagy eltérés nem lesz a korábbi évekhez képest, hiába érkeztek ilyen hírek korábban.

Áprilisban bemutatta az Electronic Arts saját futballszimulátorát, amely már nem a FIFA-nevet viseli majd, hanem EA Sports FC lesz a címe. Nem sokkal a bejelentés után olyan hírek láttak napvilágot, hogy a megszokott szeptember végi megjelenés helyett majdnem egy hónappal hamarabb érkezik. Ez azonban fals információnak tűnik, ugyanis, a rendkívül megbízható adatbányász, billbil-kun szerint – aki rendkívül erős a játékok megjelenési dátumára vonatkozó információk korai közzétételében – az EA Sports FC 2023. szeptember 29-én fog megjelenni.

A játékból az EA FIFA-sorozatához hasonlóan egy standard és egy Ultimate verzió is elérhető lesz és az EA Sports FC 24 Ultimate Editionje is korai hozzáférést biztosít a játékosoknak. Azonban amíg a FIFA 23 Ultimate Edition 3 nap korai hozzáférést biztosított a játékosoknak a játékhoz, addig az új játékot már egy teljes héttel korábban elérik, amennyiben megvásárolják a drágább változatot.

Ezeket olvastad már?

Az is kiderült, hogy hamarosan érkezhet a játék bétája is, és mivel azt ígérte a kanadai cég, hogy júliusban kezdi el csepegtetni az információkat, arra számíthatunk, hogy a következő hetekben megérkeznek az első előzetesek, amelyek bemutatják a változtatásokat. Ez egy nagyon izgalmas időszak lehet a játék számára, hiszen most kiderül, hogy mit alkotnak a FIFA nélkül. Valamint kiderül az is, hogy a női focisták milyen szerepet kapnak majd az Ultimate Teamben.

Kövess Minket!



Gamer szótár