EA Sports FC: Minden eddiginél korábban jöhet az EA játéka

EA Sports FC: Minden eddiginél korábban jöhet az EA játéka

Még mindig kevés a biztos pont az EA Sports FC-vel kapcsolatban, de már érkezett néhány bejelentés.

Ahogyan azt már megszokhattátok, a tavasz érkezésével felpörögnek a pletykák, találgatások és szivárogtatások a következő FIFA-rész kapcsán, ez most sincs másképp, viszony ezúttal sokkal izgalmasabb a várakozás, hiszen a FIFA és az EA útjai elváltak, és az EA Sports FC-t várjuk. Ez újdonságot hozhat az évek óta megszokott formulába, és már a múlt héten is napvilágot láttak hírek azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatunk a következő címben, amelyet ráadásul már csütörtökön bejelentettek!

FUTZone, aki azokat a híreket is hozta, természetesen ezúttal sem állt le, és további információkkal szolgált. Azt írta, az EA napokon belül egy nagy bejelentést tehet, amiben végül igaza is lett. Az biztosnak tűnik, hogy ez is a megszokott tripla A-s árat kapja, tehát semmiképp sem lesz free-to-play, pedig tavaly is röppentek fel ilyen pletykák. Ráadásul a korábbinál hamarabb jelenhet meg, vagyis sokkal közelebb az átigazolási szezon végéhez.

A Pro Clubs-zal kapcsolatban továbbra is az a legfrissebb álláspont, hogy az EA szeretné bevezetni hozzá a Crossplayt és most ezen dolgoznak, bár a csalók miatt a FUT-ban sem hozott osztatlan sikert.

Mint azt már mondtam, a játék megjelenése hamarabb lehet, mint eddig bármikor. FUTZone szerint augusztus 28-án már játszhatnak vele az előrendelők, de a többiek számára is elérhető lesz szeptember 1-jén, ez majdnem egy hónappal hamarabb történik, mint a korábbi években. Egy nagyobb trailerre júniusban, bemutatókra júliustól számíthatunk.

Ami pedig a motort illeti, továbbra is a Frostbite Engine fut majd a program alatt, tehát ebben nem lesz előrelépés sajnos, viszont a Hypermotion technológiát még tovább fejlesztik, hogy a lehető legjobb élményt kapjuk. Ez mind találgatás, illetve szivárogtatás, tehát nem hivatalos információ, az EA júliusi bejelentéséig kezeljetek minden ilyet fenntartásokkal, tavaly is rengeteg olyan pletyka született, aminek végül nem volt valóságalapja, és FUTZone sem bizonyult tévedhetetlennek az évek során.

Amit pedig maga az EA leplezett le vagy retweetelt, az az, hogy kiket is láthatunk majd a következő játékban. Ez alapján visszatér a Barcelona, az Atlético Madrid, a Celtic, a Manchester City, az angol másodosztály, a Serie A, Juventus, az MLS, a Liverpool, a Premier League, a Real Madrid, tehát a nagyobb nevek mind maradnak, ebből a szempontból biztosan nem kapunk rosszabb futballélményt, mint korábban.


 AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!