Továbbra sem talál legyőzőre Szoboszlai játékosa a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H küzdelmei során

Továbbra sem talál legyőzőre Szoboszlai játékosa a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H küzdelmei során

Vajon meglesz DomiNation_Sero számára a triplázás?

A hajrájához ért a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H 11 fordulós alapszakasza, már csak néhány mérkőzés maradt hátra a legtöbb versenyzőnek, hogy bebiztosítsa helyét a legjobb 8 között. Új formátummal jelentkezett 2023-ban a versenysorozat, amely ráadásul mostantól már teljes egészében a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság részeként folytatódik. Az előző szezon Top 8 játékosa alapvetően részt vehet a mostani szezonban, illetve az eddig elért eredmények alapján további 4 játékos kapott meghívást. Az első szezont DomiNation_Sero nyerte meg, aki utána a másodikban sem talált legyőzőre.

Nem kisebb cél lebeg a szeme előtt, minthogy sorozatban harmadik alkalommal is megismételje ezt a bravúrt, amire minden esélye meg is van, hiszen, hét lejátszott mérkőzés után hat győzelem és egy döntetlen áll a neve mellett, 19 pontjával pedig vezeti a tabellát. Egy mérkőzéssel ugyan többet játszott, de szintén 19 egységet gyűjtött DVSC_GrislyJam is, így ők ketten kényelmes előnyt építettek ki az élen, így jó esélyük van a helyosztót átugorva rögtön a rájátszásba jutni. Jelen állás szerint szintén rájátszás-résztvevő a harmadik B3rti11, aki az első szezon alapszakaszát megnyerte, a második szezonban pedig ezüstérmet szerzett, valamint a negyedik horvaathgabor is.

Azonban nem dőlhetnek hátra, mert csak 2, illetve három ponttal előzik meg a mögöttük érkező bolyt. A helyosztó-pozíciókban TheBoy, az újonc esDandar, DomiNation_Benya és FelhelyesLevi77 tanyázik, mindannyian esélyesek még arra, hogy gond nélkül kvalifikálják magukat a végjátékba. A legjobb helyzetben Szoboszlai Dominik csapatának másik tagja, DomiNation_Benya van, mert ő játszotta a legkevesebb, szám szerint 6 mérkőzést. A kieső zónában a 2023-as szezonban először a Masters osztályban induló Darksmoke vezeti a sort, ő 2-2 győzelem és döntetlen mellett 4 vereséget szerzett, így 2 pontra van a helyosztós pozícióktól. Őt a közel 27 millió érme értékű csapattal rendelkező Taki0124 követi 6 ponttal, majd SCS_Pittor érkezik 5 egységgel, mindketten 7 meccset játszottak le a 11-ből. A leglehetetlenebb helyzetben ManlyDan van, aki egyetlen pontot sem gyűjtött még, 10 rúgott és 31 kapott gól áll a neve mellett, így kisebb csoda kellene az ő továbbjutásához. 

A 2023-AS HUNESZ FIFA MASTERS DÍJAZÁSAI AZ ALÁBBIAK SZERINT ALAKULNAK

  • MASTERS (3 szezon, a nyeremények szezononként értendők):
    • 1. helyezett: 75.000 Ft
    • 2. helyezett: 50.000 Ft
    • 3. helyezett: 25.000 Ft
  • INVITATIONAL:
    • 1. helyezett: 150.000 Ft
    • 2. helyezett: 100.000 Ft
    • 3. helyezett: 50.000 Ft
  • CHALLENGERS (3 szezon, a nyeremények szezononként értendők):
    • 1. helyezett: 25.000 Ft
    • 2. helyezett: 15.000 Ft
    • 3. helyezett: 10.000 Ft

Kövess Minket!



Gamer szótár