HUNESZ FIFA Masters powered by K&H: Sero megvédte címét egy pazar döntő után

HUNESZ FIFA Masters powered by K&H: Sero megvédte címét egy pazar döntő után

Sero az alsó-ágról jött vissza és nyerte meg a második rájátszást.

A HUNESZ FIFA Masters powered by K&H 2023-as kiírásának második döntője is lezajlott és a számtalan remek meccset követően kiderült, hogy a DomiNation fiatal titánjának összejött a címvédés, méghozzá nem is akárhogyan. Sero ugyanis májusban már megnyerte az első döntőt, és most az alapszakaszbeli sikerét követően ismét az egyik nagy esélyese volt a finálénak, ahol a tabella élén végző 4 játékos mellé a helyosztóból bejutott két további játékos mérkőzhetett meg.

A felső és alsó-ágon is BO2-ben játszottak egymás ellen a felek, míg a nagydöntőben az alsó-ágról érkező játékosnak két BO2-t kellett nyernie a végső diadalhoz. A felső-ágon Sero és B3rt11 nagyot ment és az elődöntőkben szorosabb mérkőzéseket követően végül felülkerekedtek ellenfelükön (Sero Pittort, míg B3rt11 TheBoyt győzte le), így egymással nézhettek farkasszemet. Gólokban a megszokottakhoz képest nem olyan gólgazdag – bár azért mindkét találkozón összejött 4 (2:2-es leosztásokban) találat – meccseken végül csak nagy nehezen született nyertes. B3rt11-nek sikerült egyik legnagyobb riválisát két vállra fektetnie, de a neheze még csak most jött, mint ahogyan Seronak is, hiszen neki alsó-ágról kellett visszaverekednie magát a döntőbe.


A kép forrása: facebook.com/huneszmasters

Az alsó-ágon TheBoy jött vele szembe, aki az addigi két ellenfelét is magabiztosan győzte le. Seroval szemben viszont végül alulmaradt, de a nagy csata itt sem maradt el, végül 4:3-as összesítés után Sero készülhetett a revansra. A fináléban aztán sikerült megnyernie az első BO2-t, miután az első mérkőzésen 2:2-t játszott B3rt11-vel, majd 4:2-re legyőzte. A reset után a második BO2 már sokkal gördülékenyebben ment, az 5:2-es győzelmet egy 3:0-ás követte, ezzel megvédte címét Sero a második szezonban.

Kövess Minket!



Gamer szótár