Éveket kell még várnunk a Resident Evil 9-re

Éveket kell még várnunk a Resident Evil 9-re

Mit gondoltok, mi jön hamarabb? A Resident Evil 9 vagy egy újabb remake?

Egyre több hang hallatja, hogy hamarosan valami nagy bejelentésre készül a Capcom. Persze, minden pletykának jó, ha a fele igaz, de tény, hogy a Resident Evil 4 jött, látott és győzött, már megjelent a Street Fighter 6, mi lesz a következő a cégóriástól? Egyes pletykák szerint még idén bejelentenek egy nagy kaliberű játékot, ami aztán 2024 őszén jelenhet meg. Vajon mi lesz ez? Dino Crisis remake, új Devil May Cry esetleg egy új Monster Hunter? Bármelyiknek tudnánk örülni, ahogy egy új Resident Evilnek is. A zombis széria azonban úgy tűnik külön utakon jár, arról is érkeztek pletykák, de ha hihetünk ezeknek a híreknek, sokat kell még várnunk.

Ezeket olvastad már?

A Winters-család története mindig is trilógiának készült. Az első két részt már megkaptuk, legutóbb a Resident Evil Village-t, de a trilógia záróakkordja még hiányzik. Erről egy számtalan alkalommal hihető információt biztosított szivárogtató, DuskGolem mondott néhány érdekes szót. Állítása szerint a Resident Evil 9 2025-ben jelenhet meg és jövőre jelenthetik be.

Persze a számozott részek mellett a remake sorozat is folytatódhat. Akár a Code Veronicával is, aminek biztos, hogy rengeteg Resident Evil fan örülne.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN