A Capcom arról érdeklődik szeretjük-e a Dino Crisis-játékokat – Vajon miért?

A Capcom arról érdeklődik szeretjük-e a Dino Crisis-játékokat – Vajon miért?

Mi tagadás, jöhet egy jó Dino Crisis remake!

Az biztos, hogy a Capcomnál sincs megállás, nem unatkoznak a fejlesztők. Gőzerővel dolgoznak több játékon is, köztük olyan óriási címeken, mint a Dragon's Dogma 2 vagy a Street Fighter 6. Legutóbb a Resident Evil 4 remake-kel dobbantottak nagyot, a játék egyöntetűen elnyerte a rajongók és a kritika elismerését is és sorban döntötte a rekordokat. Ha valakik, hát ők megmutatták, hogy lehet elképesztően minőségi remake játékokat is csinálni, de vajon mi lesz a következő lépésük? Vajon a Resident Evil 5 remake vagy valami teljesen más?

Bár találtak már nyomokot a RE5 remake létezésére, ezen sorok írója mégis jobban örülne, ha a Capcom valami mással folytatná. Nem volt rossz játék a Resident Evil 5, de közel sem volt már annyira élvezetes, mint az első 4, nem biztos, hogy feltétlen szükségünk van a RE5 remake-re. Mi lenne mondjuk, ha a Capcom felújítaná a Dino Crisis játékokat? Emlékeztek még azokra? Gyakorlatilag dinoszauruszokra cserélték a Resident Evil játékok zombijait és kész is volt a játék, ami ezek ellenére is rendkívül élvezetes és hangulatos volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a Capcom is játszadozik egy felújított Dino Crisis gondolatával.

A pár nappal ezelőtti Capcom Showcase után kérdőívben érdeklődnek véleményünk után, a látott játékokról, a már megjelent játékokról és a végére befért egy általános kérdés is, hogy mely Capcom játékokat szeretjük a leginkább. Ezek között pedig ott van a Dino Crisis is! ez persze nem sok, mérföldekre van egy hivatalos bejelentéstől, de ha valamikor akkor most felébredhetnek a Dino Crisis rajongók és közölhetik a fejlesztőkkel, hogy nem akarnak lemondani a szériáról!

Te játszottál anno a Dino Crisis játékokkal, szeretted azokat?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.