A Resident Evil 4 Remake árulkodhatott az ötödik rész felújításáról?

A Resident Evil 4 Remake árulkodhatott az ötödik rész felújításáról?

Nem lenne meglepő a negyedik rész sikerét látva, ha az ötödiket is felújítanák.

A Resident Evil 4 felújított kiadása szabályosan berobbant, soha egy rész sem fogyott ilyen jól az első napokban, Sziky kollégám pedig a tesztjében azt írta, hogy „Talán az ötödik rész még megélhet egy remake kiadást, de a hatodik már szerintem nem érdemes rá.” Ráérzett, ugyanis a negyedik epizód remake-jének befejezése utalásokat tartalmaz a Resident Evil 5 remake-je felé.

Figyelembe véve, hogy a Capcom minden egyes Resident Evil remake-je mennyire sikeres volt, adja magát, hogy a többi részt felújítsák. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, de a végjáték alapján következtethetünk arra, hogy ez meg fog történni. A játék utolsó jelenetében Ada Wong egy helikopterrel repül el, miközben a sorozat gonoszával, Albert Weskerrel beszélget, akinek úgy dönt, hogy nem adja át a Plagas borostyánt tartalmazó fiolát. Wesker megjelenése eléggé utal arra, hogy a Resident Evil 5 végül remake-et kap, tekintve, hogy ott ő az antagonista, de az, hogy mit néz a képernyőn, még egyértelműbb sugallat.

A képernyő közepén ugyanis az Underground Garden szerepel, ahonnan a Progenitor vírus származik. Ez az egyik utalás. Másrészt Excella Gionne, egy üzletasszony, aki a Resident Evil 5 eseményei során összeáll Weskerrel, és aki a képernyő bal felső részén látható. Ez a két dolog együttesen gyanússá teszi, hogy Wesker a Resident Evil 5 eseményeit tervezi. Látva a pénzügyi sikereiket, nem lenne meglepő, ha a Capcom ilyen terveket szövögetne és ezt ilyen kreatív módon adja a közösség tudtára.

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!