Őrült játékosok miatt törölte Insta-fiókját a Resident Evil 4 Remake színésze

Őrült játékosok miatt törölte Insta-fiókját a Resident Evil 4 Remake színésze

Újabb példa, hogy a rajongók nem tudják, hol a határ.

Továbbra is a fejemet csóválom, már ezt többször kifejtettem, legutóbb a Rust kapcsán, hogy számos rajongó (bár esetükben ez a jelző erősen megkérdőjelezhető) elképesztően pofátlan, agresszív és nem tudja hol a határ. A közösségi médiában olyan bullying áradatot tudnak zúdítani, ami egészen hihetetlen. Egyáltalán nem gondolnak bele abba, hogy a túloldalon is ugyanolyan emberek vannak, mint mi, akik rendszerint elképesztő mennyiségű munkát tesznek bele abba az alkotásba, amit ők szidalmaznak.

Legutóbb Lily Gao járt így. A Resident Evil visszatérő ügynökét, Ada Wongot az évek során több szinkronszínész is alakította, a legutóbbi RE4 remake-ben a már említett Gao, aki korábban a Welcome to Raccoon City című élőszereplős filmben is szerepelt Adaként. Azonban a RE4-ben nyújtott alakítását a rajongók egyáltalán nem fogadták jól és teljesen elárasztották az Instagram-posztjait. Ez már odáig fajult, hogy a színésznő letiltotta a kommenteket a fiókján, majd egy kivételével az összes posztját elrejtette vagy törölte.

Olyanokat vágtak a fejéhez, mint „Tönkretetted a remake-et, úgy érzem, hogy elpazaroltam a pénzem”, A színészi játékod szörnyű volt, remélem nem vesznek fel téged Adas szinkronszínészének egy újabb játékba.” Sokak szerint az alakítása unott és élettelen, és ezzel lehet vitatkozni, hogy így van-e, de amit ők tettek, akkor sem megoldás, ha történetesen igazuk is lenne. Persze ez nem csak a videójátékok világára igaz, de szerintem sehol sem tolerálható ez a viselkedés. Főleg, mert nem egyedül Gao hibázott. Senki se gondolhatja, hogy a Capcom nem szólt bele a felvételekbe. A korábbi Resident Evil játékokban Ada sorait túlzó csábossággal adták elő, ezt a remake-ben visszább vették, távolságtartóan és profin hangzik, ami része az általános elmozdulásnak a földhözragadtabb főhősök felé. Rádaásul a hangminőség is hagy kívánni valót maga után, ami szintén nem a színésznő hibája. Nem állítjuk, hogy tökéletesen hozta volna a szerepet, de a zaklatás semmiképp sem megoldás.

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!