Visszatérhet a Dino Crisis?

Visszatérhet a Dino Crisis?

Ti örülnétek a retró videójáték visszatérésének?

Emlékeztek még a PS1-en debütált Dino Crisis szériára? Az első két rész (1999 és 2000) a mai napig a túlélőhorror rajongók nagy becsben tartott játékai, ami a harmadik rész (2003) picit tönkretett és azóta sem volt új Dino Crisis a piacon. Valószínűleg új nem is lesz, de a régi epizódok még visszatérhetnek.

A megújult PlayStation Plus már elérhető Ázsiában, az egyik reklám pedig árulkodó. A klasszikus játékok katalógusát ugyanis a Dino Crisis Reginájával reklámozzák, amire persze minden rajongó azonnal felfigyelt.

Apró hiba a rendszerben, hogy bár a képen valóban a Dino Crisis egyik karaktere szerepel, az Ázsiában elérhető PS Plusos retró játékok között, nincs ott a Dino Crisis. Reménykedni azonban szabad, bízzunk benne, hogy idővel a Dino Crisis 1-2 is elérhető lesz majd PS4-en és PS5-ön is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál anno a Dini Crisis játékokkal?

  • 33 %
  • 67 %
Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.