Még electroNic se tudja, hogy miért lépett le sh1ro

Még electroNic se tudja, hogy miért lépett le sh1ro

Nem örül annak, ami történt, de electroNic jobban érzi magát most, hogy Boombl4 hozzájuk igazolt.

Sh1ro teljesen váratlanul jelentette be október végén, hogy átigazolási listára kéri magát a Cloud9-ban és nem fog tovább játszani a nyáron orosz összehozott szupercsapattal. Azonban az egészen a mai napig nem derült ki, hogy milyen okból döntött így vagy hol folytatja majd. Ezért nem meglepő, hogy a BLAST Premier Fall Finals előtt sh1ro helyzete volt az egyik legégetőbb kérdés, amit a C9 játékosainak feltettek.

Pley.gg munkatársa például electroNictól kérdezte meg egy interjúban ezt. Ő viszont azt állítja, hogy sh1ro még nekik sem magyarázta meg a döntését.

A csapat helyzetéről

„Nem tudom, elbasztuk. Nem volt meg köztünk az a kapcsolat, amire mindenki számított. Nem tudtunk egy olyan rendszert építeni, ami működött volna azzal a felállással, aztán sh1ro lelépett. Most egy teljesen más rendszert építünk Boombl4-csal és a többiekkel. Nem tudom, hogy mit szeretnél hallani a felállásunkról. Elbasztuk. Mi is frusztráltak vagyunk, mert nem erre számítottunk. [...] Nehéz volt összeegyeztetni a NAVI és a Gambit stílusát.”

Ezeket olvastad már?

Sh1ro távozásáról

„Nem tudom. Ötletem sincs, hogy miért lépett le. Nem mondott róla semmit. Csak annyit mondott nekünk, hogy lelépek és ennyi volt srácok. Szóval nem [tudom].”

Az irányítói szerep vállalásáról és Boombl4-ról

„Talán [hiba volt], talán nem. Nem tudom megmondani. Erről az edzőnket és a többi játékost kell megkérdezned. De most jobban érzem magam. Kedvelem Boombl4-ot emberként és játékosként egyaránt. Van egy karizmája, hozzáállása, ami miatt a csapatban mindenki annyit akar beletenni, amennyit csak tud. Én azért is kedvelem, mert sokkal könnyebb megértenem azt, amit ő [hív] a játékban.”

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN