Ünnepi Hadművelet 2024: Mit rejtenek a Nagy Ládák?

Ünnepi Hadművelet 2024: Mit rejtenek a Nagy Ládák?

Az Ünnepi hadművelet 2024-en ünnepi hangulatra és csodálatos ajándékokra számíthatsz. Maxold ki az ünnepet, és szerezz magadnak és barátaidnak még több ajándékot a nagy dobozokból! 

Az Ünnepi hadművelet 2024-en ünnepi hangulatra és csodálatos ajándékokra számíthatsz. Maxold ki az ünnepet, és szerezz magadnak és barátaidnak még több ajándékot a nagy dobozokból! A garantált aranyon felül vadonatúj prémium járműveket, 3D-stílusokat és sok minden mást is tartalmazhatnak. Görgess le a részletekért!

250 arany miatt a nagy doboz máris megéri az árát, de minden doboz bónusz meglepetésajándékot is tartogat számodra az alábbi listáról:

  • 1, 3 vagy 7 nap WoT prémium fiók
  • 250,500, illetve 1 000 arany (az alapértelmezett 250 arany mellé)
  • 100 000 vagy 500 000 kredit
  • Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium jármű (garázsférőhellyel)
  • Egy II-V-ös szintű prémium jármű (garázsférőhellyel)
  • Vadonatúj 3D-stílus, amelyet kizárólag egy sor válogatott IX-es és X-es szintű járművön használhatsz 
  • Egy 3D-stílus a tavalyi év nagy dobozaiból
  • Redshire macska további megbízásokkal a még több jutalomért
  • Egyedi, nem ismétlődő normál díszek

A Redshire macska megbízásai

A Redshire macska is kiugorhat egy nagy dobozból, és bevackolhatja magát a falud főhadiszállására.

Az Ünnepi hadműveletek e visszatérő szereplőjétől három további megbízást kapsz. Ezeket meleg borostyánnal és meteoritvassal teljesítheted a következő jutalmakért:

  • Kikarmolt felirat
  • Macskás matrica
  • Mancsodálatos 2D-stílus

A fenti képre kattintva további játékbeli fotókat tekinthetsz meg az új stílusról

Egyedi normál díszek

Idén a nagy dobozokból egyedi normál díszeket is kaphatsz, amelyek soha nem ismétlődnek, és máshonnan nem szerezhetők be. A díszek között lesznek vadonatújak, egyesek egyedi hatásokkal rendelkeznek, mások pedig lehetővé teszik, hogy megváltoztasd a karácsonyfád alapszínét. A paletta öt további színt is tartalmaz majd!

Garantáltjármű-mechanika

A nagy dobozokban található VIII-as és IX-es szintű prémium járművekre érvényben van a garantáltjármű-mechanika. Ha úgy nyitsz fel 49 dobozt, hogy egy ilyen járművet sem kapsz, akkor az 50. doboz felnyitásakor kapsz egy olyan véletlenszerűen kiválasztott VIII-as vagy IX-es szintű prémium járművet az alábbi listáról, amilyened még nincs. Ezt követően a számláló lenullázódik.

Új járművek különböző játékstílusokkal

Az öt, nagy dobozokból megszerezhető magas szintű jármű között szerepel egy páncélvadász, egy kerekes közepes harckocsi és három nehéz tank. Az utóbbiak mindegyike a saját egyedi módján játszható.

  • A Tiger-Maus egy tipikus német IX-es szintű szupernehéz harckocsi hátsó toronnyal. Masszív jármű, amit nagyszerű védelemmel és egy klasszikus német ágyúval szereltek fel, és arra készült, hogy lehengerelje az ellenfelet. Ha nem ismered a Maus-ághoz tartozó harckocsik játékbeli viselkedését, a Tiger-Maus segítségével kaphatsz némi ízelítőt. Ha ismered, otthon fogod érezni magad ebben a prémium járműben.

  • Az Object 752 egy nagyrészt rendhagyó szovjet IX-es szintű nehéz harckocsi, oszcilláló toronyban elhelyezett automata töltős löveggel. Amikor gyors egymásutánban kilövi három sorozatát, jó esély van arra, hogy kompakt mérete és komplex páncélbeállításai segítenek elkerülni, illetve elhárítani a rá kilőtt ellenséges lövedékeket.

  • A Type 63 japán VIII-as szintű nehéz harckocsi, ami egy következő járműág előfutára új mechanikával: a lövege lövés után lehűl, így ha nem rögtön újratöltést követően lősz ismét, pontosabban céloz. A harckocsi hidropneumatikus felfüggesztéssel rendelkezik, aminek hála kitűnik a terepre alapozó játék során.

  • Az XM66F egy közismert VIII-as szintű amerikai támadó páncélvadász, hull-down játékhoz ideális. Vastag elülső toronypáncélzatához pusztító löveg társul, jó maximális lövegkitérési szöggel. Azonban figyelembe kell venned, hogy lövege csak korlátozottan forgatható, így ezzel a járművel játszva nem érdemes elkószálni a szövetségeseink mellől.

  • A GSOR 1010 FB segítségével kipróbálhatod a brit kerekes közepes harckocsikat, mielőtt kutatni kezdenéd ezt az ágat. A jármű végsebessége 60 km/h, és rendkívül pontos a lövege, amivel gyorsan célozhatsz. Mindezeknek köszönhetően kitűnő mozgó tűztámogatást kínál, és onnan támadja az ellenséget, amerről a legkevésbé várnák.

Emellett a következő II-V-ös szintű járművek némelyike is bekerülhet a gyűjteményedbe (némi alacsonyabb szintű pusztító mókázásra):

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.