Hirdetés

Ez lehet a World of Tanks játékosok karácsonyi ajándéka?

A Vicker 6 ton egy teljesen új, jelenleg is a zárt falak mögött tesztelt kínai könnyű tank, amivel jó eséllyel karácsonykor már mindenki játszhat.

Hirdetés

Talán meglepő, de a Vickers 6 Ton rendelkezik történelmi háttérrel. Sajnos ez az állítás leggyakrabban a tier VII alatti tankokra igaz, amikkel jellemzően senki nem játszik, így vélhetően a Vickers 6 Ton is egy elfeledett tankká válik kiadása pillanatában. A története a tanknak egy brit könnyű tank projekttel kezdődött, ahol a cél a tömeggyártás volt, azonban a Vickers nem felelt meg a követelményeknek, így idővel más országokra exportálták, így a játékban is kínai variánsként kapjuk meg.

A tank egyáltalán nem rendelkezik kiemelkedő fajlagos teljesítménnyel, így a 12,6 LE/t mindössze 35 km/h végsebességre és -15 km/h tolatási sebességre elegendő. A páncélzat sem kiemelkedő, így a mindössze 12,7/12,7/12,7 milliméter vastag körkörös páncélzat gyakorlatilag olyan, mint ha nem is létezne. Természetesen ezek alapján már érhető a britek döntése azzal kapcsolatban, hogy szinte azonnal kaszálták a projektet. Szerencsére a 47 mm QFSA főfegyverzet kielégítő tűzerővel rendelkezik, így borsot törhetünk vele ellenfeleink orra alá, amennyiben odaérünk vele a csatába és az ellenfél se tervez visszalőni ránk.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés